Ana SayfaKimdirYerli Adriana Lima Fatmagül Fakı Kimdir?

İlgili Postlar

Yerli Adriana Lima Fatmagül Fakı Kimdir?

Yerli Adriana Lima olarak anılan Fatmagül Fakı kimdir? Ünlü model Adriana Lima’ya benzerliğiyle tanınan, sunucu ve oyuncu Fatmagül Fakı kimdir?

Fatmagül Fakı, 3 Şubat 1990 yılında Konya’da doğmuş, Hatay’da büyümüştür. Fatmagül Fakı ardından okumak için ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınmıştır. Annesi ev hanımı, babası polistir. Fakı; 2010 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun olmuş sonrasında THY’nin sınavlarına katılarak kısa bir süre hosteslik yapmıştır. 1.63 m boyunda, 52 kilodur.

Spikerlik ve sunuculuk yapma hayali olan Fatmagül; 2013 yılında, Survivor yarışmasında gönüllüler kategorisinde yarışarak adını duyurdu. Yarışmanın 8. haftasında elenen Fakı, bu yarışma ile yerli Adriana Lima olarak tanınmıştır. O yıllarda ünlü futbolcu Tuncay Şanlı ile aşk yaşamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışmadan sonra yerli Adriana, TV kariyerine adım attı.


Bugün Doğan Ünlüler

Fatmagül Fakı’nın TV Çalışmaları

2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler (Gönüllüler yarışmacısı)

2013 Muhteşem Yüzyıl Dizisi (Star TV-Mihrimah Sultan’ın cariyesi rolünde)

2014 Magazin D (Kanal D-Sunuculuk)

2015 Güneşin Kızları Dizisi (Kanal D-Didem rolünde)

2017 Fatmagül Tatilde (Show TV-Sunuculuk)

Fatmagül Fakı; Survivor yarışmasından sonra oyunculuk kariyerine ilk adımını “Muhteşem Yüzyıl” dizisi ile attı. Sonrasında ise 2015 yılında Kanal D’de yayınlanan “Güneşin Kızları” adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Haber spikerliği hayali olmasına rağmen; sesinin ince olmasından dolayı magazin programı sunuculuğunu tercih ederek, ilk kez Kanal D’de sunuculuğa başladı. En son bu yıl, Show TV’de gösterime giren “Fatmagül Tatilde” adlı gezi programıyla birçok ülkeyi tanıtarak sunuculuk kariyerine devam etti. Bu program; beklenen ilgiyi göremeyince 13. bölümünden sonra geçtiğimiz haziran ayında sona ermiştir.

 

 

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler