Ana SayfaKimdirSelim Yuhay Kimdir?

İlgili Postlar

Selim Yuhay Kimdir?

“Güle Güle Oturun” programının sunucusu Selim Yuhay kimdir? “Evim Şahane” adlı programının sunucusu olan başarılı mimar Selim Yuhay kimdir?

Selim Yuhay, 23 Mayıs 1972’de İstanbul’da doğdu. 1994 yılında; Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra dört ortakla beraber kurdukları mimarlık şirketinde çalıştı. Bu firmadan 2 sene sonra ayrılarak, kendi şirketini kurdu ve mimari çalışmalarına devam etmiştir. Kendi alanında farklı mimari projelerdeki çözümlere yaklaşımıyla ve özgün çizgisiyle kısa zaman da dikkat çekti. 3 çocuk babası olan Yuhay, 2015 yılında balerin olan eşi Evlin Avidor’dan boşanmıştır. Şu an hostes olan sevgilisi Burcu Öztektaş ile birliktedir.


Bugün Doğan Ünlüler

Selim Yuhay’ın TV Çalışmaları

Ünlü mimar, 2012 yılında ilk kez TV ekranlarında tanınmaya başlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan “Evim Şahane” programının sunuculuğunu yaparak yayın hayatına adımını attı. 3 yıl boyunca gündüz kuşağında ilgiyle izlenen ve yayınlanan bu programa, 19 Ağustos 2015 tarihinde ara vermiştir. 2016 yılında TV8′ de aynı formattaki yeni programı olan “Güle Güle Oturun” ile ekranlara tekrar dönüş yapmıştır. Halen aynı programda sunuculuğa devem etmektedir. ‘Mutluluğun Mimarı’ olarak da anılan Selim Yuhay; yaptığı programlardaki cana yakın, yardımsever ve mütevazı tavırlarıyla 5 yıllık TV serüveninde, ekranların sevilen isimlerinden birisi oldu.

Selim Yuhay; mimarlık dışında, resimle de ilgilenmektedir. Resim yapmaya hobi olarak başlasa da onu da profesyonelliğe taşımış ve kişisel sergiler açmıştır. Ayrıca pek çok sosyal sorumluluk projesinde de imzası bulunmaktadır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler