Ana SayfaÜnlülerSibel Can Ve Emre Kınay İle Dizide Oynayacak

İlgili Postlar

Sibel Can Ve Emre Kınay İle Dizide Oynayacak

Sibel Can ve Emre Kınay yeni projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. O Ses Türkiye adlı ses yarışmasında yer almasına rağmen dizi projesi için vakit ayırdığı öğrenilen Sibel Can ve Emre Kınay ile dizide başrolü paylaşacak. Paylaşılan ilk bilgilerde, üstelik dizinin adının da netleştiği belirtildi. Sevdanın Bahçesi adlı dizide yer alacak Sibel Can ve Emre Kınay böylece yeniden bir araya gelme fırsatı elde edecek.

Yaz Dönemi Çok Yoğun

Yarışma programının final yapması ile birlikte yoğun bir yaz dönemine giren Sibel Can, şu anda hem albüm hem de dizi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. En son 11 yıl önce dizi projesinde yer alan Sibel Can için gelen dizi teklifi aynı zamanda heyecan da yarattı. Ah İstanbul adlı dizi ile en son 11 yıl önce ekranlara gelen Sibel Can, Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi ile birlikte yeniden oyunculuk alanındaki hünerlerini gösterecek.

Sibel Can Ve Emre Kınay Berivan’da Birlikte Oynadı

Sibel Can ile Emre Kınay daha önce Berivan adlı dizide birlikte oynamıştı. 68 bölümde birlikte ekranlara gelen Sibel Can ve Emre Kınay, aradan geçen yılların ardından ikili olarak yeni bir diziyle reyting savaşı verecek.

Resmen Açıkladı

Sibel Can geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda aynı zamanda dizi ile ilgili tüm haberleri doğruladı. “Emre ile yeniden farklı bir projede beraber çalışmak şimdiden beni çok heyecanlandırdı. Ekranlarda olmak da sonsuz bir mutluluk veriyor” diyen Sibel Can, yaptığı bu açıklama ile aynı zamanda hayranlarına da müjde verdi.

Sibel Can Kimdir?

Emre Kınay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler