Ana SayfaÜnlüler'Çikita Muz Ajdar! şimdi ne yapıyor? İşte Ajdar Anık'ın son hali...

İlgili Postlar

‘Çikita Muz Ajdar! şimdi ne yapıyor? İşte Ajdar Anık’ın son hali…

Katıldığı bir şarkı yarışmasında tavırları ve farklı tarzı ile dikkat çeken Ajdar Anık, o dönemlerden beri seslendirdiği ‘Çikita Muz’ ve ‘Nane Nane’ şarkıları ile hafızalarımızdan silinmiyor. Kendine has tarzı ile ön plana çıkan Ajdar Anık şimdi nerelerde? Uzun süredir ortalarda görünmeyen Ajdar, şimdi ne yapıyor? Detaylar haberimizde…

Çikita Muz ile dillere dolanmıştı

Ajdar Anık, 2003 yılında yapılan bir şarkı yarışmasına katılmıştı. Seslendirdiği şarkılar, şarkıları kendine has tarzı ile yorumlayışı ve renkli kişiliği ile hemen göze çarpan Ajdar Anık, özellikle sözlerini kendi yazdığı, bestesini kendi yaptığı ‘Çikita Muz’ ve ‘Nane Nane’ gibi şarkıları büyük yankı uyandırmıştı.

Asıl mesleği neydi?

Asıl mesleği makine mühendisliği olan Ajdar Anık, Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunudur. Mühendis olarak sekiz yıl görev yaptıktan sonra, gönlünde yatan müzik aşkının peşinden gitmeye karar verdi. Hayatını şarkıcı olarak sürdürmeye devam etti.

Ajdar Anık şimdi ne yapıyor?

Televizyon ekranlarında sık sık görünmesinin ardından bir süre sessizliğe bürünen Ajdar Anık, 2006 yılında internette yayınladığı videolar sayesinde tekrar gündeme gelmişti. Özellikle ‘Çikita Muz’ şarkısı, Türkiye’nin en çok izlenen videoları arasında yerini aldı ve uzun bir süre gündemde kalmayı başardı. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Ajdar ANIK The world STAR, sosyal medya hesabından fotoğraf ve şarkı paylaşımlarına devam ediyor. Ayrıca, sosyal medyada hala eskisi kadar popüler.

Ajdar ANIK The world STAR Instagram hesabı: instagram.com/theworldstarasso/

İşte Ajdar Anık’ın son hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler