Ana SayfaÜnlülerAlişan Eda Erol'a izin vermemişti, Buse Varol' a izin çıktı.

İlgili Postlar

Alişan Eda Erol’a izin vermemişti, Buse Varol’ a izin çıktı.

Geçtiğimiz yaz ayında ünlü sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile nişanlanan Ali Şan aradığı mutluluğu bulamadı, olaylı şekilde yollarını ayırdılar.Her iki tarafta anlaşamadıklarını, medeni şekilde ayrıldıklarını söylesede üzerine epeyce dedikodu yapıldı.Fakat bu ayrılık çok konuşuldu. Aradan çok geçmeden Alişan yeniden aşık oldu. Buse Varol’la gündemden düşmeyecek şekilde aşk yaşamaya başladılar. Aile arasında nişan töreni ile ilişkilerini taçlandırdılar. Alişan nişanlısı Buse Varol’da nasıl zincirlerini kırdı? Merak uyandıran tepki ve daha fazlası Detaylar haberimizde…

Alişan ve Buse Varol’un düğün davatiyesi ortaya çıktı!

Alişan ve Buse Varol düğün çekimlerinde

Alişan’ın baş rollerinde oynadığı”Dostlar Mahallesi ” dizinde tanıştıkları Buse Varol ile düğün telaşı başladı. Görkemli bir düğün ile nikah masasına oturacak olan çift sosyal medya üzerinden hazırlıklarını takipçileriyle paylaşımları dikkat çekiyor. Ali Şan nişanlısına 21 Nisan’da kına gecesi için Galata İstanbul Otel içindeki Tarihi Çeşme Hamamını kapatıyor. Hazırlıklar hızla sürmekte. 6 mayıs’da evlenecek olan Buse Varol ile Alişan düğün çekimleri için Şileye gitti. Sosyal medyadan çekimlerini paylaşarak mutluluklarını takipçileriyle paylaştılar. Sabırsızlıkla düğün tarihini bekleyen ünlü çift mutluluk pozlarıyla gündemde olacakları görünüyor.

Alişan kimdir?

Alişan’dan dekolte izni

Eda Erol ile nişanlı iken dekolte giyinmesi konusunda tepkili olan Alişan Buse Varol’a açık kapı bıraktı. Buse Varol Şile’den yaptığı sosyal medya paylaşımlarında derin göğüs dekoltesiyle dikkat çekti. Güzelliğiyle göz kamaştıran Buse Varol’un mutluluğu obcektiflere yansımış.

Buse Varol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler