Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Buse Varol'un düğün davetiyesi ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol’un düğün davetiyesi ortaya çıktı!

Önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmak için gün sayan Alişan ve Buse Varol, davetiyelerini dağıtmaya başladı. Alişan ve Buse Varol’un düğün davetiyesi ortaya çıktı. Davetiyeyi açan kendini gördü. İşte detaylar…

Esra Erol ile Alişan Arasında ‘Eda’ Krizi!

Alişan ve Buse Varol’un düğün davetiyesi görüldü

Ünlü türkücü Alişan ve dizi setinde aşk yaşamaya başladığı nişanlısı ünlü oyuncu Buse Varol, düğün hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Çift, düğün  davetiyesini dağıtmaya başladı.

Alişan kimdir?

Sıra dışı bir model seçtiler

Geçtiğimiz ay aile arasında yapılan sade bir tören ile nişan yüzüklerini takan Alişan ve Buse Varol çifti, düğün davetiyesi olarak parlak bir model seçtiler. Davetiyeyi açanlar aynalı bir tabla üstüne düğün bilgilerinin yazılı olduğunu görüyorlar.

Buse Varol kimdir?

Çağla Şıkel paylaştı

Alişan ve Buse Varol’un düğün davetiyesini ilk paylaşan, Çağla Şıkel oldu. Alişan’ın yakın dostu Çağla Şıkel, davetiyenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına “Allah tamamına erdirsin” dileklerini de eklemeyi ihmal etmedi.

Çağla Şıkel kimdir?

Düğün için son günleri sayıyorlar

Alişan ve Buse Varol çifti, 6 Mayıs günü Swissotel’de gerçekleşecek muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girecek. Ünlü çiftin düğün hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, geçtiğimiz günlerde evlendikten sonra oturacakları evin temizliği ile ilgileniyorlardı.

Türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dostlar Mahallesi isimli dizide rol tanışmışlardı. Birbirlerinden etkilenen çifti, kısa sürede sırılsıklam aşık oldu. Evlilik yoluna giren ilişkilerini, geçtiğimiz ay gerçekleşen nişan töreni ile bir adım ileri taşıdılar. Şimdi de nikah masasına oturmaya hazırlanıyorlar. Alişan ve Buse Varol çifti, Mayıs ayının 6’sında Swissotel’de dostları ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşecek olan görkemli bir düğün töreni hayatlarını birleştirecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler