Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'ın acı günü! Ölüm haberi ile yıkıldı!

İlgili Postlar

Nihat Doğan’ın acı günü! Ölüm haberi ile yıkıldı!

Nihat Doğan’ın acı günü! Ünlü türkücü, yakın dostu Cengiz Ateş’in vefat haberi ile yıkıldı. Sosyal medya hesabından acısını paylaşan Nihat Doğan, takipçilerinden dua istedi. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan, Ivana Sert üzerinden isyan etti!

Ağabeyim, sırdaşım

Ünlü türkücü Nihat Doğan, “ağabeyim, sırdaşım” dediği 20 yıllık yakın dostu Cengiz Ateş’in vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

Nihat Doğan kimdir?

Bana hayatı öğreten öğretmenin baba yarım

Cengiz Ateş’in vefat haberi ile yıkılan Doğan, birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı ve “20 yıllık can dostum kolum kanadım sırdaşım abim, bana hayatı öğreten öğretmenin baba yarım Cengiz Ateş’ i kaybettim. Rabbim mekanını cennet etsin günahlarını taksiratını affeylesin… Allah rızası için El Fatiha.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen… İnnalillahi ve inna ileyhi raciun!” notunu ekledi.

Nihat Doğan, geçtiğimiz hafta Özgecan Aslan’ın babası ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınlaması ile tepki çekmişti. Baba Mehmet Aslan’ın da tepkisi çeken Nihat Doğan, ses sanatçısı Onur Akay’ı arayarak konu hakkında açıklama yapmıştı. Nihat Doğan’ın açıklamalarını sosyal medya hesabından yayınlayan Onur Akay, “Nihat Doğan, Instagram paylaşımlarım sonrası bugün beni telefonla aradı ve açıklama yaptı. Nihat, ‘Onur’cum, Özgecan Aslan’ın ailesi ile ilgili hiçbir sorunumuz yok ve çok iyi görüşüyoruz. Ben o fotoğrafı paylaşırken yeni olduğunu söylemedim. Fotoğrafta bana baktığınızda zaten eski olduğunu anlarsınız. Survivor’dan döndüğümde, Özgecan Aslan konusunu konuşanlara, gündeme getirenlere karşı yayınladım.’ dedi.” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ise, Nihat Doğan’a tepkisini şu sözlerle ifade etmişti: Birileri Nihat Doğan’a akıl vermiş ” Git barış” diye… Her gün arıyordu, bizi sürekli taciz etti. Bu haftalarca sürdü. Biz de sonunda ısrarlara dayanamayıp kabul ettik. Çünkü bizim ağzımızda, gönlümüzde barış ve kardeşlik var. Ama kendi kavgasında bizi kullanması bizi üzdü. Bu yüzden sosyal medya hesabımda ” Nihat Doğan’ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum” yazdım. Kendisi ile görüşmeyi kabul ettiğimiz için pişmanız, hata etmişiz. O fotoğraf özeldi. Çekildiğini biliyordum ama izinsiz paylaşması onun karakterini ortaya koydu. Biz kendi halinde insanlarız, kişisel saçma kavgalarına bizi neden alet ediyor! Doğan’a dava açacağım yönünde çıkan haberler doğru değil. Böyle şeylerle uğraşamayız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler