Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin'den Seren Serengil'e bomba yanıt: Buruş buruş olana kadar seveceğim!

İlgili Postlar

Caner Erkin’den Seren Serengil’e bomba yanıt: Buruş buruş olana kadar seveceğim!

Caner Erkin, Seren Serengil’in Şükran Ovalı’nın estetiksiz halini görünce verdiği “Caner görürse boşanır.” tepkisine yanıt verdi. Erkin, eşinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp “Seni buruş buruş olana kadar seveceğim” dedi. İşte detaylar…

Asena Atalay’dan Caner Erkin’e inanılmaz suçlamalar!

Caner görse boşanır

Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde Şükran Ovalı’nın estetiksiz fotoğrafı hakkında “Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Caner Erkin görürse boşanır” diye tepki vermişti. Serengil, sonradan “Ama photoshop da yapmış olabilirler.” diyerek durumu toparlamaya çalışmıştı.

Caner Erkin kimdir?

Beraber yaşlanalım aşkım

Caner Erkin, Seren Serengil’in bu çıkışının ardından sosyal medya hesabından yanıt niteliğinde bir paylaşım yaptı. Erkin, eşi Şükran Ovalı’nın estetiksiz fotoğrafını paylaşıp “Ben seni her halinle sevdim, seveceğim… Buruş buruş olana kadar… Şişman zayıf güzel çirkin fark etmez. Tek dileğim beraber yaşlanalım aşkım” notunu ekledi.

Şükran Ovalı kimdir?

Caner Erkin, son olarak velayet davası süren eski eşi Asena Atalay’ın iddiaları ile gündeme gelmişti. Asena Atalay, ifade verdikten sonra “Biz pedagogla ilgili belgelerin hepsini mahkemeye sunduk. Onlar da baktılar ki her şey normal. Biz adliye pedagoguna Çınar’ı göstermek istiyoruz dediler. Mahkeme de pedagogla çocuğun görüşmesine karar verdi” dedi. Çocuğunu düşünen bir insanın bunu yapmayacağını sözlerine ekleyen Asena Atalay, “Karşı tarafla velayet konusunda anlaşma yok. Eğer ben nafakalardan, para davalarından vazgeçersem o da velayetten vazgeçiyor. Eğer davayı ben kazanırsam mahkeme Caner’in bütçesine göre karar verecek. O yüzden ‘sen para davalarından vazgeçmezsen ben de velayet davasından vazgeçmem’ diyor. Velayeti alması için hiçbir sebep yok, ben gayet normal, çocuğumu büyütüyorum. Benim için önemli olan Çınar. Çocuk en son 2,5 ay önce babasında kaldı. Ben pedagogla görüşmemde pedagog çocuğun eğitim durumunu, yaşam tarzını sordu. Evime misafir olacaklar. Neleri sever, neleri sevmez. Çok genel konuşuldu. Güzel geçti. Babasının evinde Çınar’ın odası bile yok, benim annemin evinde bile Çınar’a özel oda var.” şeklinde iddialarda bulunmuştu. Asena Atalay’ın avukatı Beyza Sındıraç da, Asena Atalay’ı destekleyerek “Çınar çok hassas bir çocuk annesine çok düşkün. Caner çocuğuyla hiç ilgilenmiyor. Velayet davasının açmasının nedeni oğlu değil iştirak nafakası ödememek için.” şeklinde iddialarda bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler