Ana SayfaÜnlülerHepsi grubunun Cemre'sinden bomba itiraf: Bizi yok ederler!

İlgili Postlar

Hepsi grubunun Cemre’sinden bomba itiraf: Bizi yok ederler!

Hepsi grubunun Cemre’si, yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu. Cemre Kemer, müzik sektörünün halinin kendileri için uygun olmadığını dile getirdi ve “Bunların içinde barınamayız. Bizi yok ederler. İyi ki bıraktık.” dedi. İşte detaylar…

Hepsi grubunun Cemre’si yıllar sonra itiraf etti

2005 yılında dört konservatuvar öğrencisi genç kız tarafından kurulan ‘Hepsi’ grubu, fenomen haline gelmişti. Şarkıları dillerden düşmüyor, özellikle de gençlerin ilgisini çekiyordu. Ancak, bu kadar popüler olmalarına rağmen yedi yıl önce gözlerden uzaklaşmışlardı. Grubun Cemre’si, yıllar sonra itiraf etti.

Bizi yok ederler, iyi ki yapmıyoruz

‘Hepsi’ grubunun üyesi Cemre Kemer, yedi yıl sonra müzik sektöründen uzaklaşma nedenlerini anlattı. Cemre, müzik sektörünün kendileri için uygun bir ortam olmadığının altını çizerek “Bizim grup dağılmadı, birlikteyiz çünkü çok yakın arkadaşız. Müzik yapmamamızın tek nedeni sektörün durumu. Benim gözümde çok temiz bir yer değil. 10 sene önce bizim yaptığımız müzikle şimdiki farklı. Ne melodi, ne içerik, ne kalite kaldı. Biz de zaten bunların içinde barınamayız. Bizi yok ederler. İyi ki yapmıyoruz.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler