Ana SayfaDünyaAdriana Lima'dan bomba paylaşım

İlgili Postlar

Adriana Lima’dan bomba paylaşım

Metin Hara ile yaşadığı aşkla ülkemizde sürekli gündem olan dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından sevgilisi ile baş başa çekilmiş bir pozunu paylaştı. Lima, paylaşımına düştüğü notta, Metin Hara’ya olan aşkını dile getirdi. işte detaylar…

Metin Hara’dan Adriana Lima itirafı: Yediği anda kulaklarından ateş çıktı!

Adriana Lima Metin Hara aşkı tam gaz

Adriana Lima ve Metin Hara aşkı dolu dizgin devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yaz aylarında sürpriz şekilde başlayan ve herkesin inanmakta güçlük çektiği aşk haberinin ardından çıkan ayrıldılar iddialarına kulak asmayan Adriana Lima ve Metin Hara çifti, her ayrılık iddiasının ardından aşk paylaşımları yaparak mutluluklarını gözler önüne seriyor.

Adriana Lima kimdir?

Adriana Lima’dan Metin Hara’ya aşk dolu paylaşım

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Metin Hara’yı ailesi ile tanıştıran ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından Hara ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaştı. Fotoğrafın üzerine Kral ve Kraliçe yazan Adriana Lima, Metin Hara için “Hayatının bir parçası olmaktan çok minnettar ve gururluyum… Sensiz eksiğim, çok yakında görüşürüz.” notunu yazdı. Adriana Lima’nın Metin Hara’ya olan aşkını ifade ettiği bu dikkat çeken paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Metin Hara kimdir?

Adriana Lima ile aşk yaşayan Türk yazar Metin Hara, geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı bir programda ünlü model ile ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Çok konuşulan uçakta öpüşme fotoğrafına da değinen Hara, “O ailevi bir durumdan dolayı çok üzgündü. Onu görmek için cuma sabahı buradan çıkıp yanına gittim, pazar sabahı geri döndüm. Sadece o gülümsemeye tanık olmak için 2,5 günde 8 uçuş yaptım. Onun iki kızı var. Ben çocukları örgütlüyorum, genelde ona şaka yapıyoruz. Adriana’nın yüzüne pasta yapıştırdığım da oldu, daha komik şakalar yaptığım da. Bir Türk yemeği var, atom diye. Bilirsiniz mezelerden birisi. Biz atomu yemenin usulünü biliyoruz. İnce ince kesersin, karıştırır ekmeğe sürersin. ‘Sen Brezilyalısın, acı seviyorsun’ dedim. Üç tane kızarmış parçayı aldım, azıcık da yoğurtla ‘Al al al’ dedim. O kadının gözlerinin yaşardığını, kulaklarından alev çıktığını gördük. Bir de ailem de aynı masada, ‘ne yapıyorsun’ diyorlar bana. Böyle şakalar da yapıyoruz. Şimdi o da bana böyle bir şaka yapar, eğleniriz.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler