Ana SayfaDedikoduÖlen Annesinin Hesabından Mesaj Geldi: Oğlum Borcumu Öde

İlgili Postlar

Ölen Annesinin Hesabından Mesaj Geldi: Oğlum Borcumu Öde

Ölen Annesinin Hesabından Mesaj Geldi: Oğlum Borcumu Öde! Can Bonomo’nun Facebook hesabından ilginç bir mesaj geldi!

Borcumu Öde!

2011 yılında meme kanseri sebebiyle hayatını kaybeden annesinin hesabı hacklendi. Hesabı çalan kişi ve ya kişiler, Bonomo’dan para istedi.Hesabı çalanlar, Bonomo’nun annesinin ağzından “Oğlum ben annen. Bu sırrımız olsun. Ben iyiyim. Ölmeden bir kişiye borcum vardı. Sana hesabını versem 10 bin euro yatırır mısın? Ben annen” mesajını gönderdi.

Can Bonomo sevgilisi Öykü Karayel ile uyurken gizlice fotoğrafları çekildi

Nerelere Geldik Be!

Facebook’tan gönderilen mesajın ekran görüntüsünü alan Bonomo, Instagram hesabından görüntüyü takipçileriyle paylaştı ve şu açıklamayı ekledi ; “İnsanlık bir konser paylaşımımın altına yazılan din sömürüleri, propaganda ve kötü yorumların bir kısmı. Diğer bir kısım ise kanserden kaybettiğim annemin sosyal medya hesabını çalıp, ailesinden para dilenen bir mahlukat. İyi kalpli insanlar görsünler, kötü insanlar gülüp geçsinler. Nerelere geldik be…”

bonomo

bonomo2

Can Bonomo Kimdir?

Can Bonomo, 24 Mayıs 1987 de İzmir’de dünyaya geldi. Ailesinin kökeni; Osmanlı Sultanı Sultan II Beyazıd tarafından, 1492 yılında İspanyadan kovulan Yahudilerle beraber, İzmir ve Selanik’e yerleştirilen yahudilerdendir.

Can Bonomo, ilk gitarını annesi aldı ,müziğe, dokuz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti. Bilgi Üniversitesi’nde sinema-televizyonculuk bölümünde okudu.

17 yaşında İstanbul semalarına açılmaya karar veren Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atıldı.

Daha detaylı bir bilgi için ; Can Bonomo Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler