Ana SayfaÜnlülerSevgilisi Öykü Karayel'le uyurken gizlice fotoğrafları çekilen Can Bonomo isyan etti!

İlgili Postlar

Sevgilisi Öykü Karayel’le uyurken gizlice fotoğrafları çekilen Can Bonomo isyan etti!

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Öykü Karayel ile birlikte uçakta uyurken çekilmiş fotoğraflarının basına sızmasına isyan etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bonomo, “Bu yaptığınız mahremiyete tecavüz” dedi. Detaylar haberimizde…

Can Bonomo sevgilisi Öykü Karayel ile uyurken gizlice fotoğrafları çekildi

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Öykü Karayel ile birlikte İzmir’den İstanbul’a seyahat ettikleri uçakta uyurken çekilmiş fotoğraflarının çekilip basına sızdırılması ile gündeme gelmişti. Bir yolcu tarafından gizlice çekilen fotoğraflarının sızdırılması ile öfkeden deliye dönen Can Bonomo, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Can Bonomo isyan etti: Mahremiyete tecavüz

Sosyal medya hesabından isyan eden Can Bonomo, gizli gizli fotoğraflarının çekilip paylaşılması ile ilgili yaptığı paylaşımda “Uyuyan insanların fotoğrafını çekip internete koymak mahremiyete tecavüz etmek artık. Saygı duymuyorsun, bir söz hakkın var sanıyorsun onu anladık da. Tecavüz sert. İnsanın umudu kırılıyor. Biz gözümüz açık uyuyalım o vakit. Sen o vicdanla mışıl mışıl. İroniye bak.” dedi.

Can Bonomo kimdir?

Öykü Karayel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler