Ana SayfaÜnlülerHadise, yıllar önce annesinin fabrikada çalışırken çekilmiş nostaljik fotoğrafını paylaştı

İlgili Postlar

Hadise, yıllar önce annesinin fabrikada çalışırken çekilmiş nostaljik fotoğrafını paylaştı

Ünlü şarkıcı Hadise, annesinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı nostaljik fotoğraf ile kutladı. Hadise, “Çalışma azmimi kimden aldığımı anlıyorum.” diye yazdı. Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından annesinin yıllar önce sigara fabrikasında çalışırken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Annesinin doğum gününü nostaljik bir fotoğraf ile kutlayan Hadise, paylaşımına duygusal bir yazı ekledi.

Hadise’den nostaljik paylaşım

Annesinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Hadise, paylaşımına “Canım annem sigara fabrikasında çalışırken 18 yaşındaydı. Bu resim de o zaman çekilmiş. Çalışma azmimi kimden aldığımı anlıyorum. İyi ki doğdun annem. Şu dünyadaki en büyük şansım sensin, bana dünyaları hediye edemedin belki de imkansızlıklardan dolayı, ama bana çalışarak dünyaların benim olabileceğini, haksızlıklara susmadan hakkımı aramayı, hedeflerimden rüyalarımdan korkup kaçmamayı, büyüklerimin yanında nasıl oturup nasıl kalkacağımı, örf ve adetlerimize sahip çıkıp unutmamamı düştüğümde yeniden ayağa kalkabileceğimi, ağladığımda içim yandığında ‘bu da geçecek’ diyebilmeyi ve daha neler neler öğrettin. Para pulu boşver anam sen bana dünyaları verdin. Canımdan çok sevdiğim annem iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.” yazdı.

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler