Ana SayfaÜnlülerKomedi Dans Üçlüsü'nün yıldızı Murat Akkaya şimdi ne yapıyor? İzmir'de ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Komedi Dans Üçlüsü’nün yıldızı Murat Akkaya şimdi ne yapıyor? İzmir’de ortaya çıktı!

Komedi Dans Üçlüsü’nün yıldızı Murat Akkaya yıllar sonra ortaya çıktı. Bir döneme damga vuran Akkaya, şimdi nerelerde neler yapıyor? Murat Akkaya’nın yeni hayatı nasıl? Detaylar haberimizde…

Komedi Dans Üçlüsü’nün Murat Akkaya’sı şimdi nerede, ne yapıyor?

Bir zamanlar sahnelere Komedi Dans Üçlüsü’nün yıldızı olarak damgasını vuran Murat Akkaya, İzmir’de yaşamaya başladı. Taksicilik yapmaya başladı. Murat Akkaya, gözlerden uzak yaşadığı yeni hayatı ile ilgili “Tiyatro sahnesinde ve taksi durağında kendimi çok mutlu hissediyorum. Taksi şoförlüğünün çok farklı bir meslek olduğunu da yapmaya başlayınca öğrendim.” diye konuştu.

Komedi Dans Üçlüsü ile tanınmıştı

Murat Akkaya, ODTÜ’de okuduğu sırada dans etmeye gönül vermişti. Akkaya, 1986 yılında Erol Köse ve Hakan Rullas ile birlikte Komedi Dans Üçlüsü grubunda yer aldı. Komedi Dans Üçlüsü grubu, o dönem popüler olan şarkıları kendilerine has şekilde yaptıkları dans figürleri ile harmanladıkları dans şovları ile fırtınalar estirmişti. O dönem sürekli gündemde olan Murat Akkaya, 1998 yılında ailesinin yaşadığı İzmir’e yerleşmeye karar verdi. İzmir’de taksi şoförlüğü yapmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler