Ana SayfaÜnlülerCaner Toygar'ın intihar ettiği canlı yayının altına yapılan yorum şoke etti: Borcunu...

İlgili Postlar

Caner Toygar’ın intihar ettiği canlı yayının altına yapılan yorum şoke etti: Borcunu öde!

Dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında intihar girişiminde bulunan Caner Toygar’a büyük şok. Yayının altına bir takipçisinin yaptığı yorum şaşkınlık yarattı. Caner’e “Dayı şu borcunu öde” yorumu. İşte detaylar…

Canlı yayında intihar eden Caner Toygar’ın sağlık durumu nasıl? Yakın arkadaşı hastaneden video yayınladı

Caner Toygar intihar etti

Katıldığı evlendirme programları ile fenomen haline gelen, geçtiğimiz yıl izdivaç programında tanıştığı Berke Kentli ile evlenen, ancak evliliğinde yaşadığı ciddi sorunlar nedeniyle Kentli ile ayrılan Caner Toygar, intihar girişiminde bulundu.

Caner Toygar Canlı Yayında İntihar Etti!

Caner Toygar’ın intihar videosu

Caner Toygar’ın sağlık durumu nasıl?

Dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında intihar girişiminde bulunan ve sevenlerinin yüreğini ağzına getiren Caner Toygar, hemen hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Caner, kurtarıldı.

Caner Toygar kimdir?

İntihar eden Caner’e borç şoku

Caner Toygar’ın intihar girişiminde bulunduğu canlı yayın paylaşımının altına bir takipçisinin yaptığı yorum ‘pes artık’ dedirtti. Bir takipçisi, endişelendiren yayının altına “Dayı şu borcu öde. Parfümcü ben.” yorumunu yaptı. Yorumu görenler şoke oldu.

Caner ve Berke evliliği

Caner Toygar, yıllar önce bir evlendirme programına katılmıştı. Bu program ile popüler olan Caner, bir süre sonra sırra kadem basmıştı. Ancak, geçtiğimiz yıl Esra Erol’un sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programına katıldı ve yeniden gündeme geldi. Bu programda, Berke Kentli ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, görkemli bir düğün töreni ile nikah masasına oturdu. Mutlu görünen Caner Toygar ve Berke Kentli, bir süre sonra evliliklerinde sorunlar yaşamaya başladı.  Olaylı bir ayrılık süreci yaşayan çift, uzun süre gündemde yer aldı.

Berke Kentli’den “Caner şiddet uyguladı” iddiası

Caner Toygar ve Berke Kentli ayrılığında son yaşanan gelişme, Berke Kentli’nin Caner hakkında yaptığı açıklamalar olmuştu. Caner’in fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kaldığını iddia eden Berke Kentli, konuk olarak katıldığı programda “Ben çok severek evlendim. Caner bana ilk zamanlarda merhametli ve iyi yüzünü gösterdi. Caner’i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner’den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Caner bana ilk şiddeti arabada gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı.” şeklinde iddialarda bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler