Ana SayfaKimdirCaner Toygar Kimdir?

İlgili Postlar

Caner Toygar Kimdir?

Caner Toygar Kimdir?

Evlilik programlarıyla hayatımıza giren, birçok kişi tarafından tanınan sevilen şu sıralar Esra Erol’da programında tanışıp evlendiği Berke ile boşanma aşamasında olan zor zamanlar yaşayan Caner Toygar kimdir?

Caner Toygar’ın Hayatımıza Giriş Serüveni

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana‘da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra eğitimine devam etmedi. 2012 yılında ağabeyi Tamer Toygar’ı kalp krizi sonucu kaybetti.

Caner Toygar, 2003 yılında ‘Benimle Evlenir Misin‘ programına katılmış, gelin adayı Tülin Koca ile yaşadığı aşk olay olmuştu. Yaşadığı bu büyük aşkı tüm Türkiye’ diline dolamıştı fakat sonuç umulan gibi olmadı ikili ayrıldı. Caner, aynı yıllarda katıldığı canlı yayınlanan bir programda kafasında bardak kırarak akıllara kazınmıştı.2016 yılında Amasya‘da çekilen ve Yaşar Alptekin‘in de oynadığı “Lanetli Anahtar” filminde cinlerle oynadı.

Daha sonra ise hayatını bekar geçiremeyeceğini anlayan Caner Toygar, hayatımıza 30 Ağustos 2016 tarihinden itibaren yeni sezonda ‘Esra Erol‘da’ programında yer almaya başladı. Yaklaşık 5 aydır, Esra Erol’da eş adayını arayan Caner, “Kabe’de rüyaya yattım onu gördüm” dediği gelin adayının Berke olduğunu herkese ilan etti. Evliliği yılan hikayesine dönen Caner, Berke ile evlenmeye kararlı olduğunu söyledi. 31 Mart 2017 tarihinde Caner ve Berke, Esra Erol‘un sunduğu izdivaç programında canlı yayında evlendi.Fakat Caner için yine her şey umduğu gibi olmadı. Evlendiği Berke ile anlaşamayan ve daha bir sürü olay yaşayan Caner, boşanmaya karar verdi. Evlilikleri ise şuan boşanma aşamasında.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler