Ana SayfaÜnlülerCanlı yayında intihar eden Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Yakın arkadaşı hastaneden...

İlgili Postlar

Canlı yayında intihar eden Caner Toygar’ın sağlık durumu nasıl? Yakın arkadaşı hastaneden video yayınladı

Eşi Berke Kentli ile ayrıldıktan sonra zor günler yaşayan Caner Toygar, dün akşam saatlerinde canlı yayında intihar girişiminde bulundu. Caner Toygar kurtuldu mu? Yakın arkadaşı Murat Övünç sosyal medya hesabından hastanede çektiği bir videoyu yayınladı. Detaylar haberimizde…

Murat Övünç kimdir?

Caner Toygar intihar etti!

En son Esra Erol’un sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programına katılan ve orada tanıştığı Berke Kentli ile evlenen Caner Toygar, dün akşam saatlerinde intihar etti. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Caner, burada son sözlerini söyledi ve intihar etti. Herkesin gözleri önünde yaşanan bu dehşet verici olay, şok etkisi yarattı.

Caner Toygar’ın intihar ettiği canlı yayının altına yapılan yorum şoke etti: Borcunu öde!

Caner Toygar’ın intihar videosu

Hakkımı kimseye helal etmiyorum!

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında “Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum.” diyen Caner Toygar, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Canlı yayını izleyen hayranları, Caner Toygar’ın intihar ettiğini görünce onu vazgeçirmek için yorumlarda bulundular. Ancak, Caner o kadar kararlıydı ki, hiç duraksamadan intihar girişimine devam etti. Caner Toygar’ın sürekli gözyaşı dökmesi de dikkat çekti.

Caner Toygar kimdir?

İntihar çözüm değil, çözümsüzlüktür

İntihar girişiminden önce “Birazdan cesaret toplayınca 😉 canlı yayın açıyorum herkes izlesin sürprizler var son sözler güzeldir.” şeklinde bir paylaşım yapan Caner Toygar, “İntihar bir çözüm değil, aksine, bir çözümsüzlüktür, bir sondur ve bir yenilgidir.” paylaşımı ile de intihar edeceğinin sinyalini vermişti.

Caner Toygar Canlı Yayında İntihar Etti!

Murat Övünç, canlı yayında intihar girişiminde bulunan Caner Toygar’ın videosunu yayınladı

Dikkat çeken paylaşımlarının ardından sosyal medya hesabından canlı yayın açan ve gözyaşları içinde son sözlerini söyleyip intihar girişiminde bulunan Caner Toygar, sevenlerine korku dolu anlar yaşattı. Herkes gergin bir bekleyiş içine girip Caner Toygar’dan güzel haber beklerken, yakın arkadaşı Murat Övünç beklenen paylaşımı yaptı.

Caner Toygar’ın hastaneden ilk görüntüleri

https://www.youtube.com/watch?v=vs0bJ8VJ2so&feature=youtu.be

Yıllar önce katıldığı bir evlenme programı ile tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Caner Toygar, son olarak geçtiğimiz yıl Esra Erol’un sunduğu izdivaç programına katılmıştı. Caner, programda Berke Kentli ile tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlardı. Evlenen çift, mutlu olamadı. Geçtiğimiz aylarda olaylı şekilde ayrıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler