Ana SayfaKimdirSurvivor Cumali Akgül kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Cumali Akgül kimdir?

Survivor 2018 All Star ünlüler takımının açıklanmasının ardından, gönüllüler takımı da açıklandı. Survivor’da gönüllüler takımında yarışacak isimlerden en dikkat çekici olanı Cumali Akgül oldu. Akgül’ün Survivor’a katılma hikayesi oldukça etkileyici. İşte “Cumali Akgül kimdir, Survivor’a nasıl katıldı?” gibi soruların yanıtları…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star gönüllüler kadrosunda yer alan Cumali Akgül kimdir?

Survivor 2018 All Star yarışmasının en dikkat çekici yarışmacılarından Cumali Akgül, Beyaz Show’a geldi ve Acun Ilıcalı’yı görmek, Survivor’a katılmak için 1500 km yoldan yürüyerek geldiğini söyledi. Cumali Akgül ile görüştüğünü belirten Acun Ilıcalı, testlerden çok yeterli sonuç alamadıklarını ifade etti.

Kilometrelerce yürüdü, Survivor’a kabul edildi

Ancak; Ilıcalı Beyazıt Öztürk’ün ısrarları ve bir daha bu şekilde yarışmacı kabul etmemek kaydı ile Cumali Algül’ü Survivor 2018 kadrosuna kabul etti. Cumali Akgül, 1500 km yolu yürüyerek Survivor 2018’e katılmayı başardı.

Survivor 2018 kadrosuna katılabildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Cumali Akgül, “Hayatımda üç şey beni mutlu etti. 1. çocuklarımın doğumu. 2. Acun Ilıcalı ile görüşmek. 3. ise Survivor’a katılmak.” dedi.

Survivor 2018 All Star gönüllüler takımı oyuncu kadrosu

Cumali Akgül, 10 Şubat günü TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Survivor 2018’de Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Yiğit Markus Aral gibi birbirinden iddialı yarışmacılar ile aynı takımda mücadele edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler