Ana SayfaDizilerIğdır Belediyesi, Survivor Cumali için anons yapıp oy istedi!

İlgili Postlar

Iğdır Belediyesi, Survivor Cumali için anons yapıp oy istedi!

Elenen isimlerin yapılan halk oylaması ile belirlendiği Survivor’da yarışan Cumali için, Iğdır Belediyesi’nden büyük jest. Iğdır’da belediye hoparlörlerinden anons yapılarak Cumali Akgül için oy istendi. Detaylar haberimizde…

Survivor Elenen İsim Kim?

TV8 ekranlarında yayınlan, her bölümü ile nefes kesen heyecanlara sahne olan Survivor 2018’de sona yaklaşıldıkça adrenalin daha da artıyor. Survivor’dan şampiyon olmak için mücadele eden yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşırken, gönüllüler takımında mücadele eden Cumali Akgül’e memleketinden destek geldi.

Survivor Cumali Akgül kimdir?

Iğdır Belediyesi Cumali için oy istedi

Iğdır Belediyesi, hoparlörle aracılığıyla anons yaparak, Survivor’da gönüllüler takımında yarışan Cumali Akgül için oy istedi.

Cumali Akgül Survivor’a nasıl katılmıştı?

Cumali Akgül, Survivor’da yarışabilmek için 50 günde tam 1.500 km. yol yürüyerek Beyaz Show’a katılmış ve Acun Ilıcalı’ya Survivor’a katılmak istediğini söylemişti. Acun Ilıcalı, Cumali’yi “Sen ilk ve sonuncusun” diyerek Survivor’a kabul etmişti. Cumali Akgül, Survivor’da gönüllüler takımında mücadele ediyor.

Cumali, Survivor’da son günlerde takım arkadaşı Nagihan Karadere ile yaşadığı polemiklerle gündeme geliyor. Nagihan, konseyde sürekli oyun kaybettiklerini ve bunun takımı olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek Cumali’yi çok sevdiklerini ancak karşı takıma geçmesini istediklerini dile getirmişti.

Acun Ilıcalı, Nagihan’ın bu isteği karşısında “Sizi haklı bulduğum taraf da var, Cumali sportif testlerden geçmedi çok değerli bir kardeşimiz ve ben kendisini çok sevdim, içi dışı bir, çok dobra Anadolu masumiyetini içinde taşıyan bir kardeşimiz ama şöyle bir durum var hakikaten sportif testlerden geçip de en iyileri bulduğumuz yarışmacılardan birisi değil. Ben sanki 10’a 8, 10’a 9’dasınız Cumali’yle birlikte de kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama bu benim görüşüm, sizin görüşünüz de önemli.” şeklinde konuşmuştu.

Cumali Akgül ise, Nagihan’ın bu talebi ile şoke olmuş ve “Karar takımın içerisinde verilmişse saygı duyarım. En çok hoşuma giden şey Hakan abinin bu karara dahil olmaması, Funda da çıkıp gitti zaten. Bu evli çiftlerin birbiriyle anlaşamaması gibi bir şeydir, zorlamaya gerek yok. Bu akşam olsun bitsin diyorum.” diye konuşmuştu.

Yapılan değerlendirme sonucunda verilen kararı Alp Kırşan açıklamıştı. Kırşan, “Gönüllüler takımının bazı istekleri olmuştu. Cumali’nin karşı takıma geçmesi ile ilgili. Bu isteklerinin mümkün olmadığı anlaşıldı. Cumali’ye başarılar diliyoruz.” diye konuşmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler