Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. Bölüm Fragmanı! 'Masamızda oturan masamızda ölür'

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. Bölüm Fragmanı! ‘Masamızda oturan masamızda ölür’

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. bölüm fragmanının yayınlanması, dizinin yeni bölümünde yine heyecanların dorukta olacağını gösterdi. EDHO’nun 99. bölümünde; Reşit, Hızır Çakırbeyli’yi tehdit ederek ‘Bana meydan okuyan bütün zibidileri öldüreceğim. En son sana geleceğim’ diyerek meydan okuyor. Hızır’ın ise, ‘Bundan sonra hasmınım, hasmımsın ne istiyorsan onu yap. Masamızda oturan masamızda ölür. Kural kuraldır.’ Sözleriyle rest çekmesi diziye damgasını vuruyor. Bakalım, yarınki yeni bölümde neler olacak? Fragman detaylarda sizlerle…

EDHO 99. yeni bölümüyle, 17 Nisan Salı akşamı sürpriz gelişmelerle izleyiciler karşısına çıkıyor. Reşit ve Hızır arasında karşılıklı tehditler ve restleşmelerin olduğu, yayınlanan fragmanla gözler önüne serildi. Yeni bölümde Hızır, Reşit’le artık düşman olduklarını resmen açıklıyor. Diğer yandan ise Meryem’in ortaya çıkan kalp rahatsızlığı, Çakırbeyli ailesini üzecekken; pusuya düşerek ateş altında kalan Yaşar’a ne olduğu ise yeni bölümde gün yüzüne çıkacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın romantik eşkıyası…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

https://www.youtube.com/watch?v=i99RYU9kenY

EDHO 98. Bölümde Neler Olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geçtiğimiz hafta, 10 Nisan Salı günü ekranlara gelen 98. bölümü izleyicilerin nefesini kesmişti. Eşi Meryem’in, hastanede öldürülmeye teşebbüs edildiğini öğrenen Hızır’ın, çılgına dönmesi ve intikam yemini etmesi üzerine, bir araya gelerek masada toplanıldı. Yapılan toplantıda; Çakırbeyli Ailesi’ne silah doğrultanların arkasında kim varsa, ne pahasına olursa olsun yok edileceği konusunda karar kılındı. Hızır’ın yine bu masada Güneş’ten intikam alması son bölüme damgasını vurmuştu.

Masa başındaki toplantıda infaz edileceğini anlayan Güneş, ‘Bana bir şey olursa hizmet ettiğim güç, bunun bedelini size ağır ödetir’ diyerek Hızır ve adamlarına giderayak mesaj verse de Hızır ise ‘O güç kimse gelsin bedelini en ağır şekilde ödemeye hazırım. Ama herkes bilsin ki, ölmeden önce görecekleri en son şey gözlerim olacak‘ diyerek son noktayı koymuştu. Hızır’ın, Güneş’i ensesine dayadığı silahla öldürmesi üzerine, EDHO’da Güneş dönemi kapanmış oldu. Fakat bu kez de Reşit adlı bir bela ortaya çıktı.

Dizinin 98. Bölümdeki son sahnesinde ise Yaşar’ın taksiden inerken uzun namlulu silahlı kişilerle karşı karşıya gelmesi merak uyandırmıştı. Dizinin fenomen karakteri olan Yaşar, kendisine silah doğrultan saldırganlara gafil avlamış görünürken, Yaşar’ın akibeti yeni bölümde kesinlik kazanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler