Ana SayfaÜnlülerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın romantik eşkıyası...

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın romantik eşkıyası…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ünal Bey’i Tarık Ünlüoğlu, eşi Gülenay Kalkan’a romantik bir jest yaptı. Ünlüoğlu, jesti ile takdir kazandı. İşte detaylar…

[affiliate_news id=”42146″]

Tarık Ünlüoğlu’ndan eşi Gülenay Kalkan’a romantik jest

ATV ekranlarında yayınlanan, Salı günlerinin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, önceki gün kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan eşi Gülenay Kalkan’a romantik bir jest yaptı.  Tarık Ünlüoğlu, eşi Gülenay Kalkan’a pembe bir gül hediye etti. Gülenay Kalkan, bu romantik anları sosyal medya hesabından paylaştı.

[affiliate_news id=”37087″]

Yaptığımız iş gerçekten çok başarılı

Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz günlerde rol adlığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolü için “Yaptığımız iş gerçekten çok başarılı. Harika bir ekip var kamera arkasında. Sağ olsun seyircimiz de her bölümde bizi yalnız bırakmıyor. Onların bu desteği bizi işimizi daha iyi yapmaya, daha güzel yapmaya teşvik ediyor.” diye konuşmuştu.

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide rol alıyor. Dizide, Ünal Bey karakterine hayat veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler