Ana SayfaDizilerSöz 42. yeni bölüm internete özel fragmanı yayınlandı: Derman öldü mü? Bahar'ın...

İlgili Postlar

Söz 42. yeni bölüm internete özel fragmanı yayınlandı: Derman öldü mü? Bahar’ın hayatı tehlikede!

Söz dizisinin 42. yeni bölümünden internete özel yeni fragman yayınlandı. Fragmanda, dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünden çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Özel harekat timinin vatan uğruna verdikleri çetin mücadele nefesleri kesti. İşte Söz dizisinin 42. yeni bölümünden internete özel yeni fragmana dair detaylar…

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz dizisinin 42. yeni bölümünün internete özel yeni fragman yayınlandı

Star TV ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Söz dizisi Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin, bu akşam yayınlanacak olan 42. yeni bölümünün internete özel yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda, özel harekat timinin vatan ve millet aşkı ile verdiği zorlu mücadele tüyleri diken diken ederken, kahraman askerlerin düşmanla mücadelesi duygusal anlar yaşanmasına neden olacak.

Tehlike devam ediyor

Söz dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 42. yeni bölümünün internete özel yayınlanan fragmanında, Erdem Yarbay’ın Derman’ı vurduğu sahne olay yaratıyor. Derman ölecek mi? Yavuz Üsteğmen, mayının üstüne basıyor. Bu anlar yürek hoplatırken, Yavuz’a ne olacağı merak edildi. Ayrıca, Bahar’ın başına silah dayanması da dikkat çekici bir ayrıntı. Bahar’ın hayatı tehlikede. Yavuz, Bahar’ı namlunun ucundan alabilecek mi? Özellikle Aşık ve Keşanlı’nın yerde hareketsiz şekilde yattığı sahneler korkuttu. Keşanlı ve Aşık şehit mi oluyor?

İşte Söz dizisinin internete özel yayınlanan 42. yeni bölüm fragmanı

Söz dizisi, 42. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler