Ana SayfaÜnlülerSurvivor Elenen İsim Kim?

İlgili Postlar

Survivor Elenen İsim Kim?

Survivor 2018’de üst üste kural değişikleri yaşandı. Dokunulmazlık oyunu artık 2 kez oynanıyor. Survivor 2018’de eleme konseyinin stresini en çok yaşayan Gönüllüler takımı bu haftada iki dokunulmazlık oyununu da kaybettiler. Survivor’da kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim? Diye merak edenler haberimizden bulabilir.

 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyununda iki takım yarışmacıları da performanslarını ortaya koydu. Dokunulmazlık oyununda bir türlü kazanmayı beceremeyen gönüllüler takımı bu akşam da mutlu sona ulaşamadı. Zorlu parkurda yarışan iki takım yarışmacıları son ana kadar mücadele verdi. Ünlüler takımı deneyimiyle dokunulmazlık oyununda adeta şov yaptı ve oyunu 10-3 kazandılar. Böylelikle haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf gönüllüler takımı oldu.İkinci dokunulmazlık oyununda Gönüllüler kaybetti.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında yapılan takım oylaması ile ilk eleme adayı belli oldu. Takım kararıyla verilen oylamada en çok ismi çıkan kişi Cumali oldu.  İkinci eleme adayını ise gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Hilmi Cem belirledi. Hilmi Cem doğru eksilmeleri adına oy potansiyeli güçlü olan Hakan’ın ismini verdi. Böylelikle haftanın ilk dokunulmazlık oyununda eleme adayları Cumali ve Hakan oldu.İkinci dokunulmazlık kaybedilmesi ile oy çokluğu ile aday Damla oldu.

 

 

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça aç olan karınlarını doyurabilmek adına mücadele ettiler. Survivor’da 10 haftadır hiç ödül kazanamayan gönüllüler takımı oldukça aç durumdaydı ve Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da adeta oyuna kilitlendiler. Gözleri bağlı bir şekilde arkadaşlarının yardımıyla parkuru tamamlamaya çalışan yarışmacılar, zorlu dakikalar yaşadılar. Kafa kafaya giden mücadeleyi gönüllüler takımı kazandı ve uzun bir süreden sonra ilk defa yemek yeme fırsatı buldular.

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

CUMALİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Survivor’da geçtiğimiz hafta ada konseyinin ardından Nagihan’dan Acun Ilıcalı’ya sürpriz bir istek gelmişti. Gönüllüler takımında yarışan Nagihan, takım arkadaşlarıyla konuştuğunu belirterek, takımının sayı kazanabilmesi adına Cumali’nin ünlüler takımına geçmesi yönünde, Acun Ilıcalı’ya talebini iletmişti. Yapılan değerlendirmelerin ardından Acun Ilıcalı, Cumali’nin gönüllüler takımında devam etmesine karar verdi.

Cumali Akgül Kimdir?

 

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

 

Damla Can Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler