Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu Kötü Başlamıştı, Nereden Nereye Dedirtti!

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu Kötü Başlamıştı, Nereden Nereye Dedirtti!

İnsanlık Suçu Kanal D’de 31 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. İlk üç bölümüyle reyting oranlarında hayal kırıklığı yaşatan dizi film, geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlanan 4. Bölümüyle atağa kalktı ve reytinglerde ikinci sıraya yükselerek herkesi şaşkına uğrattı. İzleyicilerden de olumlu yorumlar alan dizi film için bir mucize gerçekleşti ve izlenme oranında birden sıçrama yaparak, nereden nereye dedirtti!

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başrollerini; Gizem Karaca, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melike İpek Yalova’nın paylaştığı dizi film bu hafta, 28 Nisan Cumartesi akşamı, 5. Bölümüyle izleyiciler karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni alan dizi filmin yeni bölümü, sabırsızlıkla takipçileri tarafından bekleniyor.

Kaan Yıldırım İnsanlık Suçu’nda Bambaşka Bir Rolle Karşımızda!

İnsanlık Suçu Takipçileri Neler Dedi?

Son anda atağa kalkan dizi film, takipçileri tarafından da ilginç yorumlar almaya başladı. Dizi filmin baş karakterleri olan Suna ve Cemal’i birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, diziden memnun olduklarını ifade ediyorlar. Hatta, Suna ve Cemal’in evlenmesini isteyenler dahi sosyal medyada attıkları yorumlarla bu dileklerini senaristlere bildiriyor. Dizinin bağımlısı olduğunu vurgulayan takipçiler ise her bölümü iple çektiklerine dair yorumlarda bulunmasıyla dikkat çekti.

Kaan Yıldırım Başarısıyla Göz Dolduruyor!

Kaan Yıldırım büyük takdir toplarken, dizi takipçileri ise endişede!

İnsanlık Suçu’nda “Cemal” karakterine hayat veren başrol oyuncusu Kaan Yıldırım, bu sezon ki oyunculuk performansıyla büyük takdir topladı ve beğeni aldı. “İnsanlık Suçu Cemal”, başarılı oyuncu Yıldırım için şimdiye kadar canlandırdığı rolleri arasında, en çok yıldızının parladığı karakter oldu.

Diğer bir taraftan; bu sezon Kanal D’de yayınlanan diziler, kanal yönetiminin istediği izlenme oranını yakalayamayınca, dizinin hemen yayından kaldırılmasıyla dikkat çekiyor. Bu durum hakkında da sosyal medyada fikirlerini paylaşan takipçiler, İnsanlık Suçu’nun da aniden final yapmasından dolayı endişeliler.

Gizem Karaca, İnsanlık Suçu Dizisinde ‘Suna’ Rolüyle Karşımızda!

İnsanlık Suçu’nun Reyting Tablosu Sürprizi

Kanal D’de 31 Mart Cumartesi günü başlayan dizi film, ilk bölümünde; tüm kişilerde (Total’de) 2.66 (12.sırada), AB grubunda ise 2,67 (8. sırada) izlenme oranı alarak beklenilenin altında bir performans göstermişti.

7 Nisan’da yayınlanan 2. bölümünde, izlenme oranı biraz kıpırdanma yaşasa da yine sonuçlar çok iyi gitmedi. Tüm kişilerde 3,12 oranı (10.sırada) ve AB grubunda 2.91 (6. Sırada) reyting oranı aldı.

14 Nisan’da ekranlara gelen 3. bölümünde ise tüm kişilerde 3,45 oranında (6. Sırada) ve AB grubunda ise 3,30 oranında (4. Sırada) reyting almıştı. Dizi film, 3. bölümüyle iyi bir yükseliş yakalasa da yine de istenilen düzeye ulaşmadı derken; 21 Nisan’da yayınlanan 4. bölümüyle herkese büyük bir sürpriz yaptı.

Dizinin 4. ve son bölümü tüm kişilerde 4.26 reyting ve 10.51 izlenme payı ile 4. sıraya yükseldi. AB Grubunda ise 4,65 reyting ve 12.02 izlenme payı elde ederek büyük bir sürpriz yaptı ve Survivor’ın ardından en çok izlenen 2. program oldu.

İnsanlık Suçu dizisinin, ilk bölümünden son bölümüne dek izlenme oranlarını inceleyince büyük bir gelişme kat ettiği gözler önüne seriliyor. Yine benzer bir durumu, yine Kanal D dizisi olan ‘Siyah Beyaz Aşk’ta yaşamıştık. İlk bölümlerinde iyi gitmeyip sonrasında, reyting oranlarını 5’in üzerine çıkarmasıyla dikkat çekmişti. Bu tablo ise İnsanlık Suçu’nun beğeni kazandığını ve önümüzdeki günlerde de yoluna devam edeceğini gösteriyor.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler