Ana SayfaDizilerKaan Yıldırım Başarısıyla Göz Dolduruyor!

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım Başarısıyla Göz Dolduruyor!

Kaan Yıldırım, bu sezon İnsanlık Suçu dizisindeki başrol karakteriyle büyük beğeni topladı. 31 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle Kanal D’de ekranlara merhaba diyen dizi film, hikayesiyle olduğu kadar rol alan oyuncularının performanslarıyla da göz dolduruyor. Bu oyuncuların başında ise genç oyuncu Kaan Yıldırım yer alıyor.

Kaan Yıldırım kimdir?

İnsanlık Suçu’nun “kötü adamı” şimdiden büyük beğeni kazandı!

Bir insanın; para ve güç uğruna neleri feda edebileceğinin anlatıldığı dizide “Cemal” karakterine hayat veren Kaan Yıldırım’ın başarılı performansı, şimdiden izleyiciden tam not aldı. Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden tamamen zıt bir karakter ile izleyicisi karşısına geçen Kaan Yıldırım, 2 haftadır gösterdiği başarılı oyunculuğu ile bu dönemin ‘fenomen kötüsü’ olma yolunda hızla ilerliyor.

Kaan Yıldırım İnsanlık Suçu’nda Bambaşka Bir Rolle Karşımızda!

Kaan Yıldırım, “Cemal” hakkında neler diyor?

Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, canlandırdığı “Cemal” karakteri üzerine şunları söyledi; “Cemal ile birçok ilki yaşıyorum. Karakterin defolu olması beni çok cezbetti. Aslında hepimiz biraz öyleyiz. İnsanlık Suçu biraz intikam hikayesi ama Cemal, intikamın peşine düştüğünde başına gelecek olaylarla kendi karakterinin de zaafları ile yüzleşeceğini tahmin etmedi. Yaşadığı travmalar yüzünden, yeri geldiğinde kötülük yapabilecek kadar gözü dönen, yer yer kendiyle çelişen, bazen tutarsızlık gösteren bir karakter.”

Babasının vefatı ile birlikte, kendi karanlığı ile de yüzleşen Cemal’in intikam, para ve güç uğruna ne kadar kötüleşebileceği ise şimdiden merak ediliyor… İnsanlık Suçu 3. yeni bölümü ile bu cumartesi Kanal D’de…

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

İnsanlık Suçu 2. Bölümde Sular Durulmuyor! İşte, Yeni Bölüm Fragmanları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler