Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu İnternete Özel Fragman! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu İnternete Özel Fragman! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İnsanlık Suçu dizisi bu akşam 3. Bölümüyle ekranlarda olacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni alan dizi film için Kanal D’den internete özel bir fragman geldi. Dün yayınlanan, rap şarkılı özel fragman, internette büyük beğeni aldı.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yeni 3. bölümde neler olacak?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi, bu akşam ki bölümde; Sami ve Hülya’nın sakladığı sır hakkında izleyicileri merak içerisinde bırakacak. Dizisinin yayınlanan fragmanlarına göre yeni bölümünde; Cemal, kız kardeşinin doğum yaptığını öğrenir ve bu durumu, hastanede namus-gurur meselesi yapacaktır. Cemal’in bu sert tutumuna ise Suna tepki gösterecek ve onunla, bebeğe sahip çıkması gerektiğine dair konuşmalar yapacaktır.

Sami, Cemal ve ailesinin oturduğu varoş mahallesine gelir. Emel, eşi Sami’nin Hülya ile görüşmesinden aşırı rahatsızlık duymaktadır.

Acaba; Sami ve Hülya’nın, Cemal’in bilmesini istemedikleri sır nedir? Merak edilirken, Emel ise eltisi Hülya ile uğraşmakta ve devamlı aşağılamaktadır. Cemal, acaba bu olanları da intikam listesine ekleyecek mi? Merak ediliyor.

 ‘Ey İstanbul’ şarkısı İnsanlık Suçu’nda büyük beğeni aldı!

Kanal D’den, İnsanlık Suçu dizisi için dün, internete özel rap şarkılı bir fragman yayınlandı. Rap müziği kendine has bir üslupla yorumlayan Ozbi’nin “Ey İstanbul” şarkısı eşliğinde yayınlanan fragman, kısa sürede oldukça beğenildi.

İşte o özel fragman…

https://www.youtube.com/watch?v=MDerA1qyGq4

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler