Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu 2. Bölümde Sular Durulmuyor! İşte, Yeni Bölüm Fragmanları

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu 2. Bölümde Sular Durulmuyor! İşte, Yeni Bölüm Fragmanları

İnsanlık Suçu 2. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi filmin yeni bölümünde; Cemal’in amcasının evine gelişi, Gökdemir Malikanesi’nde ortalığı karıştıracak.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanal D’nin başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı, ilk bölümü ile izleyiciden büyük beğeni kazanan dizisi “İnsanlık Suçu” bu cumartesi yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Dizinin 2. bölümünde; gözaltına alınan Cemal, amcası Sami Gökdemir ile arasını düzeltmeye çalışırken gerek Gökdemir Malikanesi’nde gerekse Adana’da yaşananlar herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir.

Cemal’in en yakın arkadaşı Selim hakkında öğrendiği gerçek ne? Sami Gökdemir, Cemal’e ikinci bir şans verecek mi? Cemal’in kardeşi Esra’nın eve dönmesi hangi olaylara neden olacak? Suna’nın büyük sırrı ne? Suna, Sami, Emel ve Gökhan arasındaki büyük hesaplaşmada neler yaşanacak? Yeni bölümde izleyip göreceğiz.

Yeni Bölümde Cemal’i Neler Bekliyor?

Gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorgu esnasında komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri, kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır.

Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir. Bu sırada Adana’da da hiç beklenmedik gelişmeler yaşanır. Cemal’in kardeşi Esra, annesinin evine geri döner. Ancak bu dönüş yeni sıkıntıların başlangıcı olacaktır.Diğer tarafta Suna, Gökhan’ın ihanetiyle yüzleşmeye karar verir. Bu durum Suna ile ilgili hiç bilinmeyen sırları da gün yüzüne çıkaracaktır.

Gökdemir Malikânesi’ne gelen Cemal amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emel’in önünde Gökhan’la hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır.

Aniden gelişecek olaylar başta Cemal ve Suna olmak üzere herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir. İnsanlık Suçu 2. bölüm fragmanları işte sizlerle…

https://www.youtube.com/watch?v=FqFW4WeAeiI

https://www.youtube.com/watch?v=KIWZWkLchPk

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler