Ana SayfaDizilerGizem Karaca, İnsanlık Suçu Dizisinde 'Suna' Rolüyle Karşımızda!

İlgili Postlar

Gizem Karaca, İnsanlık Suçu Dizisinde ‘Suna’ Rolüyle Karşımızda!

Gizem Karaca bu sezon, İnsanlık Suçu dizisinde ‘Suna’ karakteriyle karşımızda olacak. Kanal D ekranlarında, bu hafta cumartesi günü ‘Gülizar’ dizisinin yerine başlayarak ekranlara gelecek olan İnsanlık Suçu için geri sayım başladı.

Yapımı Pastel Film’e ait olan dizi filmin, yönetmenliğini Barış Yöş üstlenmiş bulunuyor. Önümüzdeki cumartesi günü ekran hayatına başlamak için geri sayımda olan dizinin, oyuncu kadrosunda başarılı ve güzel oyuncu Gizem Karaca da yer alıyor.

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca Güle Oynaya Dünya Evine Girdi

İnsanlık Suçu ‘Suna’ Nasıl Bir Karakter?

Güzel oyuncu Gizem Karaca dizide; narin, kırılgan ve zarif bir genç kız olan Suna Değirmenci’ye hayat verecek. Alçakgönüllü ve sevecen biri olan Suna, babasının iflası ve ardından kaçıp gitmesiyle büyük bir travma geçirmiş ve bu süreçte yanında olan Sami (Ahmet Mümtaz Taylan)’yi bir baba gibi kabullenmiştir. Annesinin bitmeyen istekleri nedeniyle, Sami’nin oğlu Gökhan (Serkay Tütüncü)’la isteksiz bir ilişki içerisinde olan Suna’nın neler yaşayacağı şimdiden büyük merak konusu.

Adana’da yaşayan, fakir ve hırslı Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikâyesi; “İnsanlık Suçu” 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

Serkay Tütüncü Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler