Ana SayfaDizilerVatanım Sensin’i finale götüren büyük hatalar neler?

İlgili Postlar

Vatanım Sensin’i finale götüren büyük hatalar neler?

Önümüzdeki hafta final bölümü ile ekran ömrünü tamamlayacak olan Vatanım Sensin dizisi, erken final yapıyor. İlk başlarda izlenme rekorları kıran Vatanım Sensin dizisini finale götüren büyük hatalar ne oldu? Bir dönem dizisi olarak ekranlara damga vuran iddialı dizi, nasıl finale gitmek zorunda kaldı? Vatanım Sensin dizisini finale götüren hataları sizler için değerlendirdik. Detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Vatanım Sensin izleyicilerine müjde! 53. yeni bölüm fragmanı yayında!

Vatanım Sensin için erken final kararı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinden kötü haber geldi. Bu sezon ekranlara veda edeceği açıklanan dizi için erken final kararı alındı. Tıpkı diğer diziler gibi Haziran ayının başında final yapması beklenen Vatanım Sensin’in final tarihi bile erkene alındı. Vatanım Sensin dizisi, 3 Mayıs günü yayınlanacak olan final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Vatanım Sensin finale nasıl sürüklendi?

Vatanım Sensin dizisini finale götüren büyük hatalar ne oldu? Vatanım Sensin finale nasıl sürüklendi? Vatanım Sensin dizisi, bir dönem dizisi olarak gündeme damga vurmuştu. Milli Mücadele’nin anlatıldığı dizi, son zamanlarda ikili ilişkilere ve dizinin karakterlerinin aşklarına önem vermeye başlamıştı. Milli Mücadele’de yaşananları izlemek isteyen izleyiciler, dizinin bir aşk dizisi tadını alması ile birlikte izlemekten vazgeçmeye başladı. Bu tepki, reyting listesinde büyük bir düşüş yaşanmasına neden oldu.

Mustafa Kemal Paşa’ya yapılan suikast dizinin ipini çekti

Özellikle, Mustafa Kemal Paşa’ya düzenlenen ilginç suikast sahnesi dizinin gerçekçiliğini ve inandırıcılığını kaybetmesine neden oldu. İzleyiciler, diziye karşı olan ilgi ve heyecanını kaybetmeye başladı. Dizi, sonunda izleyicileri kaybetti.

Vatanım Sensin dizisi için final kaçınılmaz bir son oldu

Üçüncü sezonda da devam edebilecek bir kapasiteye sahip olan bu kadar iddialı bir dizi, senaryoda yapılan tuhaf hatalar nedeni ile inandırıcılığını kaybedince final gibi bir son kaçınılmaz oldu.

Final yaklaştı

Kanal D ekranlarının en iddialı dizilerinden biri olan Vatanım Sensin dizisi, 3 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan final bölümü ile izleyicilerine veda edecek. Böylece, iddialı bir dönem dizisi daha yayından kalkmış olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler