Ana SayfaDizilerKadın dizisi böyle devam ederse kendi ipini kendi çekecek!

İlgili Postlar

Kadın dizisi böyle devam ederse kendi ipini kendi çekecek!

Kadın dizisinin gidişatı pek iyi görünmüyor. Dizinin senaryosunun kısır döngüye girdiğinden şikayetçi olan izleyiciler, dizinin böyle devam etmesi ile kendi ipini kendi eliyle çekeceğini dile getiriyor. İzleyiciler, Kadın dizisinden artık çok sıkıldıklarını dile getiriyorlar. İşte detaylar…

Kadın dizisinin setini bastılar “Seni öldürmek istiyoruz”

Kadın dizisi izleyiciyi sıktı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi, yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapmıştı. İlk bölümlerinde izleyicinin büyük beğenisini kazanan dizi, son bölümlerinde kısır döngüye girdi. Dizinin bir türlü ilerlemiyor olması, izleyicileri sıkmaya başladı.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fragmanlardan bile diziyi takip edebiliyoruz

Kadın dizisi izleyicileri, ilk bölümlerde yaşadıkları heyecanı artık yaşayamadıklarını, dizide işlenen konunun bir türlü ilerlememesinden dolayı artık çok sıkıldıklarını ve böyle devam ederse artık izlemeyecekleri yorumlarını yapmaya başladılar. Dizi izleyicileri, yaptıkları yorumlarda diziyi fragmanlardan bile takip edebildiklerini, izlemeye gerek duymadıklarını, fragmanlardan bile yeni bölüm hakkında merak ettiklerini öğrendiklerini, hatta dizi yayınlanırken başka kanallara geçiş yapıp tekrar geri döndüklerinde dizide hiçbir ilerleme göremediklerini yazıyorlar.

Her bölüm fos! İlerleme yok!

Bazı Kadın dizisi izleyicileri, sosyal medyada dizi hakkında yaptığı yorumlarda “Yeter artık daha fazla fragman verip merakımızı söndürmeyin!”, “Eminim Sarp bunları duymadı. Her bölüm fos! İlk bölümlerinde ağladığım heyecanlandığım tek dizi ama seyirci önemsenmiyor , ilerleme yok ! Fragmanlarında bile artık bölüm ile ilgili tahmin yürütebiliyorum.”, “Yeter artık sıkıldık” şeklinde ifadeler kullanıyor.

Sarp hala daha Bahar’ı öğrenmedi

Özellikle hala daha Sarp’ın Bahar ve çocuklarının yaşadığını öğrenmemiş olması, Kadın izleyicilerini çok sıktı. Kadın dizisi için, eğer böyle devam ederse kendi ipini kendi eliyle çekeceği şeklinde değerlendirmeler yapılıyor. Kadın dizisi için son dönemlerde yapılan olumsuz eleştiriler ayyuka çıkmışken, dizinin senaristlerinin senaryoda değişiklik yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler