Ana SayfaDizilerSöz dizisinde yeni fenomen bakın kim?

İlgili Postlar

Söz dizisinde yeni fenomen bakın kim?

Söz dizisinde fenomen değişti. Dizinin en çok sevilen ismi Yavuz, tahtından olmak üzere. Söz’ün nefret edilen karakteri Agah, şimdilerde Yavuz’un yerine geçiyor. Detaylar haberimizde…

Söz Dizisine Yeni Karakter: Derman

Söz’ün Yavuz’u artık fenomen değil

Star TV ekranlarının Pazartesi akşamları ilgiyle izlenen dizisi Söz’de köklü değişiklikler. Dizinin en sevilen karakteri Tolga Satışaş’ın canlandırdığı Yavuz, fenomenliği kaybediyor. Onun yerine, bir zamanlar dizinin kötü karakteri olması ile nefret edilen Agah karakteri dizinin en çok sevilen ismi oldu.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz’ün yeni fenomeni Agah

Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat’ın başrollerinde oynadığı Söz dizisinde Agah karakteri kötü bir terörist olarak yer alıyordu. Ancak, dizinin geçtiğimiz bölümlerinde aslında terörist olmadığı, Yavuz’un gerçek babası ve Türk istihbaratı için çalışan biri olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından Agah’tan nefret eden izleyici, onun vatan uğruna ne kadar fedakar bir görev üstlendiğini gördü ve Mehmet Özgür’ün hayat verdiği Agah’ı fenomen haline getirdi.

Agah, Yavuz’u solladı

Bir zamanlar dizinin fenomeni olan Yavuz, Agah’ın sevilmeye başlaması ile birlikte popüleritesini kaybetmeye başladı. Şimdilerde dizinin en çok sevilen ve sosyal medyada en çok konuşulan ismi Agah.

Söz dizisi, her Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanıyor. Önümüzdeki hafta Pazartesi akşamı da her hafta olduğu gibi yeni bölümü ile Star’da yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler