Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu dizisi için alınan karar, diziyi uçurumun kenarına attı!

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu dizisi için alınan karar, diziyi uçurumun kenarına attı!

İnsanlık Suçu dizisinde şoke eden yenilik. Dizide öyle bir değişiklik yaptılar ki, dizinin akıbeti merak edilmeye başlandı. Bu değişlik İnsanlık Suçu dizisine iyi mi gelecek? Yoksa diziyi uçurumdan aşağı mı sürükleyecek? Detaylar haberimizde…

İbrahim Tatlıses’ten İnsanlık Suçu Dizisine Övgüler Yağdı!

İnsanlık Suçu dizisinde büyük değişiklik

Kanal D ekranlarının büyük umutlarla başlayan İnsanlık Suçu isimli dizisi, kötü bir başlangıç yaparak şoke etmişti. Beklentilerin büyük olduğu dizi, ilk bölümlerinde reyting listesinde çok geride yer almıştı. Ancak, son üç bölümde beklenmedik bir çıkış yakalayarak reyting listesinde yükselişe geçti. İnsanlık Suçu, yükselişe geçerek umutları da arttırdı.

İnsanlık Suçu Oyuncu Kadrosu

İnsanlık Suçu dizisinde senarist değişikliği

İnsanlık Suçu dizisi ekranlara tutunabileceğini ispatlarken, dizide köklü bir değişikliğe gidildi. Dizinin senaristi Can Sinan, artık dizinin senaryosunu yazmayacak. Can Sinan’ın yerine, Tehlikeli Karım dizisini de yazan Vilmer Özçınar ve Nalan Mert Savaş oldu.

İnsanlık Suçu’nun akıbeti ne olacak?

Dizinin senaristinin değişmesi, izleyicileri meraklandırdı. Son derece köklü bir değişiklik yapan İnsanlık Suçu, tam izlenme rakamları artmışken böyle bir değişiklik ile akıbetinde ne gibi değişiklik yaşanacağı konusunda meraklandırdı.

Özellikle de yeni başlayan bir dizi için riskli bir durum olan senarist değişikliği, umutların yeniden yeşerdiği İnsanlık Suçu dizisinde nasıl bir etki yaratacak? Dizinin akıbeti ne olacak?

Tehlikeli Karım final yapıyor

Tehlikeli Karım dizisinin senaryosunu yazan Vilmer Özçınar ve Nalan Mert Savaş’ın, İnsanlık Suçu dizisinde nasıl bir ilerleme kaydedeceği merakla beklenirken, Tehlikeli Karım dizisi izleyicilerinin senaryoyu çok karışık bulmaları da İnsanlık Suçu izleyicilerini endişelendiriyor. Ayrıca, Tehlikeli Karım dizisi, sosyal medyada senaryosunun karmaşık olduğu şeklinde eleştirilere maruz kalmasıyla birlikte yakın zamanda final yapıyor. Tehlikeli Karım ekranlara tutunamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler