Ana SayfaDizilerİbrahim Tatlıses'ten İnsanlık Suçu Dizisine Övgüler Yağdı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’ten İnsanlık Suçu Dizisine Övgüler Yağdı!

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz cumartesi akşamı ekranlara gelen İnsanlık Suçu dizisini izlerken sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İmparator Tatlıses hem İnsanlık Suçu ekibine hem de Ahmet Mümtaz Taylan’a olan beğenisini yaptığı yorumuyla dile getirdi.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanal D’nin yeni fenomen dizisi İnsanlık Suçu geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 4. bölümüyle reytinglerde fırtınalar estirdi. Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle, her geçen gün büyük beğeni toplamaya devam eden dizi filmi izleyen usta sanatçı İbrahim Tatlıses; dizi filmi izlerken, bir taraftan da kişisel sosyal medya hesabından dizi film hakkında övgüler yağdırdı.

İnsanlık Suçu Kötü Başlamıştı, Nereden Nereye Dedirtti!

“Hele hele de Ahmet Mümtaz Taylan…”

Tatlıses, dizinin yayınlandığı akşam diziyi izlerken, kendi sosyal medya hesabından; “İnsanlık Suçu dizisini soluksuz izledim… Konu ve senaryo akıcı, oyuncular süper… Hele hele de Ahmet Mümtaz Taylan’ın oyunculuğu kusursuz, mimikleriyle oynuyor resmen, tam bir usta. Tebrik ediyorum” sözleriyle beğenisini takipçileriyle paylaştı.

İşte, o paylaşım

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler