Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 47. Bölüm Fragmanı Adem’in Yeni Hamlesi Herkesi Etkileyecek!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 47. Bölüm Fragmanı Adem’in Yeni Hamlesi Herkesi Etkileyecek!

Cuma akşamı izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan İstanbullu Gelin dizisinin merakla beklenen 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Süreyya’nın Faruk’a olan sözleri damga vururken, Adem’in yeni hamlesinin tehlike içermesi tüm herkesi heyecanlandırdı.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin 47. Bölüm Fragmanı Adem’in Yeni Hamlesi Herkesi Etkileyecek!

İstanbullu Gelin dizisinin 47. bölümünün ilk sahneleri yayınlandı. Yayınlanacak olan bölümde ip uçları herkesi heyecanlandırdı. Süreyya’nın, “Hangi açıklama bana sevdiğim adamı geri verecek söyler misin?” sözleri şok etkisi yarattı. Faruk’un gizli kamera görüntüleri eline geçen Süreyya, sevdiği adamın karanlık yüzüyle karşılaşmanın hayal kırıklığını yaşar ve bu kez ne olursa olsun öğrendiği şey Dilara ile paylaşır.

İstanbullu Gelin Dizisi 46. Bölümde Neler Oldu?

Adem duyduğu gerçekle yıkılmıştır. Faruk ve Süreyya bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken, Fikretler’den müjdeli haber gelir; Ada tedaviye cevap vermektedir.İki müjdeli haberi alan konak sakinleri çifte bayram eder. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adem planına odaklanır. Adem’in tehlikeli planlarına bir yenisi daha eklenecektir.

Boranjet’in lansmanı başarılı geçse de Fikret öne çıkanın yine Faruk olmasından son derece rahatsız olur. Hamile olması ile beraber Fikret’i geri kazanmak isteyen İpek ise eline geçirdiği koz ile Faruk ve Süreyya arasında taşları yerinden oynatacaktır. Heyecanlı bölümü ile sevenlerini meraklandıran İstanbullu Gelin dizisi 27 Nisan’da sevenleriyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler