Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi Neden Yok Bitti mi?

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi Neden Yok Bitti mi?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin, bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünün yayınlanmaması, izleyicilerde merak uyandırdı. 24 Nisan Salı akşamı 6. Bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi filminin yeni ve final bölümü yerine kolaj bir özel bölümünün yayınlanması dikkat çekti. Kanal D’nin Salı gününe ait yayın akışında yapılan incelemelere göre de dizi filmin bu akşam, yeni bölümü yerine özel bölümünün yayınlanacağı gözlemlendi.

Ünlü gazeteci, Mehmed Bir Cihan Fatihi’ni yerin dibine soktu! “Kızılca kıyamet kopacak!”

Son haftalarda haber gündeminde, Kanal D’nin dev prodüksiyonlu dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin 6. Bölümünde final yapacağı duyurulmuştu. Sonrasında da başka bir kanala transfer olacağı haberleri yayıldı. Bu akşam ise dizi filmin 6. yeni bölümünün ekranlarda olmaması, dizi gerçekten bitti mi? Sorularını gündeme getirdi. Bu nedenle de dizi film müdavimlerinin, dizi hakkında araştırma yapmasına neden oldu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hangi kanala transfer oluyor?

Yayın akışında, dizinin yeni bölümü yer almadı

Kanal D’nin 24 Nisan Salı akşamına ait olan yayın akışına göre saat 20:00’de Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin kolaj bölümle ekranlarda olacağı bildirildi. Bu nedenle, dizi filmin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı anlaşıldı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ardından ise yayın akışına göre 23:15’te “Çocuklar Duymasın” dizisinin tekrar bölümünün yer aldığı gözlemlendi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin final bölümü yerine, fragmanı yayınlandı

Yine, Kanal D’nin yayın akışında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final bölümüne ait fragmanı yayınlandı. Dizi film, 6. son bölümü ile 1 Mayıs Salı akşamı Kanal D ekranlarına veda edecek.

İşte, 6. Bölüm-Final Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=ovIVz3Q0AQY

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler