Ana SayfaDizilerSöz Dizisine Yeni Karakter: Derman

İlgili Postlar

Söz Dizisine Yeni Karakter: Derman

Söz dizisinin yeni karakteri Derman sonunda ortaya çıktı. Star TV’nin sevilen dizisine yeni katılan gizemli karakter “Derman”ın kim olduğu sonunda öğrenildi. Timur Acar dizinin yeni bölümüyle “Derman” rolüyle artık ekranlarda olacak. İzleyicilerin merakla beklediği Derman’ın kim olduğu, böylelikle netlik kazandı.

Söz Dizisine Yeni Karakter: Derman

“Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla ve de Özel Kuvvet Tim’inin kahramanlık hikayeleriyle, TV ekranlarına damgasını vuran Söz dizisi, 18 Eylül’de başlayan 2.sezonuna tam gaz devam ediyor. Yeni sezonda, dizinin oyuncu kadrosundan Atakan Arslan ayrılırken; Ezgi Çelik (Yüzbaşı Songül), Mehmet Özgür (Agah) ve Cihan Ünal (Büyük Bey) kadroya dahil olmuştu. Usta oyuncu Ünal, diziye yaklaşık bir ay kadar devam etti. Sonra senaryo gereği ölerek projeye veda etmişti. Dizi filme, 36. bölümüyle ise ‘Derman’ karakteriyle Timur Acar dahil oldu.

Söz Dizisine Yeni Karakter: Derman

Timur Acar Kimdir?

Timur Acar, “Derman” Rolüyle Nasıl Bir Karakteri Canlandırıyor?

Söz’e dahil olan Timur Acar, dizinin zeki ve kötü adamı ‘Derman’ı canlandırıyor. Narko-Terör ağının başındaki tehlikeli isim olup; tekinsiz, acımasız, sert ve psikopat bir adamdır ve de Yavuz’un annesinin katilidir.

Söz Dizisine Yeni Karakter: Derman

Hayatının en büyük motivasyonu gizliliktir. Bu nedenle de en yakın adamları dahil henüz yüzünü gören kimse olmamıştır. Yıllardır yeraltında, narko-terör ağını tek başına götürmektedir. Uyuşturucu parası ile terör örgütünün finansmanını sağlamaktadır. Yapılacak eşi görülememiş korkunç saldırıların başaktörü olacaktır.

Söz Dizisine Yeni Karakter: Derman

Derman, Medusa adlı korkunç terör planının da parçası olup çok zeki ve planlı hareket etmektedir. Yeni bölümlerde, TİM ekibinin Derman ile karşı karşıya gelmesiyle, bakalım dizi filmde neler olacak? Merakla bekleniyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler