Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'e yeni oyuncu!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’e yeni oyuncu!

İstanbullu Gelin dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu daha katılıyor. Ünlü oyuncu Halit Karaata, İstanbullu Gelin’de rol almaya başladı. Halit Karaata’nın İstanbullu Gelin dizisindeki rolü ne olacak? Yeni karakterin Faruk ile ne ilgisi var? Detaylar haberimizde…

Halit Karaata İstanbullu Gelin dizisinde

Star TV ekranlarının  Cuma akşamlarına damga vuran sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de sürpriz gelişme. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Ünlü oyuncu Halit Karaata, artık İstanbullu Gelin dizisinde rol alıyor. Peki, Halit Karaata’nın dizideki rolü nedir?

İstanbullu Gelin’deki Halim karakteri kimdir?

Halit Karaata, İstanbullu Gelin dizisinde Adem’in hapishaneden ağabeyi, iş hayatında ise kazıklayarak servetini yaptığı Halim karakterine hayat verecek. Faruk Boran, Adem hakkında Halim’den destek istiyor. Halim ile işbirliği yapan Faruk, Adem’in foyasını ortaya çıkarabilecek mi? merak konusu. Peki Adem ve Halim karşı karşıya geldiği zaman ne olacak? İstanbullu Gelin dizisinde heyecan bir an olsun hız kesmiyor. Dizinin her yeni bölümü, yeni bir maceraya gebe. İstanbullu Gelin dizisi, yeni bölümü ile Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin dizisinde, bu aralar Süreyya’nın hamileliği gündemde. İlk bebeğini kaybeden Süreyya, Faruk, Senem ve Dilara dışındaki herkesten sakladığı hamileliğinin tadını çıkarıyor. Bir yandan İpek ve Fikret gerilimi devam ederken, bir yandan da Murat ve Bade’nin sürpriz evliliği gündemde. Esma hanımın, Garip’ten ayrılığı da cabası.

Halit Karaata kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler