Ana SayfaDizilerKadın 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kadın 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kadın 20. bölüm fragmanının yayınlanması, dizi film izleyicilerini büyük bir merak içerisinde bıraktı. Fox TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kadın’nın yeni bölümünde, yine heyecanlar dorukta olacak. Dizi filmin, geçtiğimiz salı günü yayınlanan 19.bölümünde, Bahar; Enver’e telefonla ilgili gerçekleri tekrardan sormuştu. Enver’in vereceği cevap ise izleyicileri ekran başına kilitledi. Peki yeni bölümde neler olacak? Bahar, Şirin hakkındaki gerçekleri öğrenebilecek mi?

Kadın 18.Bölüm Özeti

Salı akşamlarının sevilen dizisi Kadın’ın 18.bölümünde; Bahar, Şirin’in son hamlesini kaldıramamış ve çocuklarını da alıp eski evine dönmüştü. Şirin, Bahar’ı evden göndererek amacına ulaşsa da Enver’in Bahar’la beraber gitmesini hazmedememiş ve Enver’in geri dönmesi için elinden geleni yapmıştı.

Hatice, tesadüfen Şirin ile ilgili bir gerçekle daha yüzleşmişti. Hatice’nin öğrendiği şeyden sonra Şirin’e tepkisi, bu kez daha da ağır olmuştu. Arif, Bahar’ın iyiliği için geri dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevinmişti. Alp ise inandığı büyük yalanlara bir adım daha yaklaşmıştı.

Kadın 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kadın 19.Bölümde Neler Olmuştu?

Kadın’ın 19. son bölümünde, Hatice, Şirin’in yalanlarına artık katlanamayacak duruma gelmiş ve onunla ilgilenmemeye başlamıştır. Şirin ise tabi ki bu durumdan rahatsızlık duyarak ne yapacağını bilememiştir. Hatice, olan her şey için Şirin’i suçlamaya başlamış ve Şirin’in Bahar’a ilik vermesini istemiştir. Şirin ise Bahar’dan nefret ettiği için bu ilik verme fikrine pek sıcak bakmamıştır. Bunun için de ilik vermek için test yaptırmayacağını dile getirmişti. Jale, Bahar’ın hastalığının daha fazla ilerlememesi için bir an önce bu ilik verme olayını halletmek istemektedir. Bahar’ın mahalleye dönmesi, Arif’le aralarında yakınlaşma başlatır. Yeni bölümde, Şirin’in iliğinin Bahar’a uyup uymayacağı merak konusu olurken Şirin’in nasıl bir plan yapacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Yönetmenliğini Merve Girgin’in, senaryosunu ise Hande Altay’ın üstlendiği Kadın dizisinin 20. bölüm fragmanı sizlerle…

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler