Ana SayfaDizilerVatanım Sensin izleyicilerine müjde! 53. yeni bölüm fragmanı yayında!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin izleyicilerine müjde! 53. yeni bölüm fragmanı yayında!

Vatanım Sensin dizisi izleyicilerine müjdeli haber! Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan, bu haftaki yeni bölümüne sayılı günler kalan Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Fragmanda yeni bölümden çarpıcı sahneler dikkat çekti. Dizinin yeni bölümü, soluksuz izlenecek. Haydi gelin Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanını hep birlikte inceleyelim…

Vatanım Sensin daha final yapmadı ama Pınar Deniz’in yeni dizisi belli oldu!

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Vatanım Sensin, geçtiğimiz hafta yeni bölümü yerine eski bölümlerinden oluşan bir kolaj ile ekrana gelmişti. Yeni bölümü merakla bekleyen izleyicilerine hayal kırıklığı yaşatan dizinin bu haftaki akıbeti merak ediliyordu. Vatanım Sensin’in 53. yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Vatanım Sensin 53. yeni bölümde neler olacak?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde; Cevdet, İsmet Paşa’nın planını uygulamak için düğmeye basıyor. Vatanı uğruna canını feda edebilecek askerlere çok özel bir görev veren İsmet Paşa’nın planını uygulayarak başarıya ulaşabilmesi için Cevdet’in hiç de memnun olmadığı eylemlerde bulunması gerekiyor. Cevdet, İsmet Paşa’nın istediklerini yapacak mı?

Savaşın sonlarına doğru gelinmesi ile birlikte sona yaklaşılırken, hastanenin boşaltılması gerekmekte. Azize, hastanenin boşaltılacağını duyunca şoke oluyor. Kritik zamanlardan gelen vatanseverler, zor anlar yaşıyor. Türk Ordusu, hainleri derdest edebilmek için varını yoğunu ortaya koymuşken, hainler yeni tuzaklar hazırlayabilecek mi?

Vatanım Sensin 53. yeni bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=wCEB1QMmhhs

Vatanım Sensin ne zaman final yapacak?

İki sezondur devam eden Vatanım Sensin dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Sezon finali ve final yapılan Haziran ayını beklemeyecek olan Vatanım Sensin için erken final kararı alındı. Final için sezon sonunu beklemeyecek olan dizi, 3 Mayıs günü 54. bölümü ile ekran hayatına son verecek. Son dönemlerde yeni başlayan dizileri de olmak üzere sık sık final haberleri ile gündeme gelen Kanal D, Vatanım Sensin dizisini de bitirme kararı aldı. Bu sezon dizilerinde başarılı olamayan Kanal D’nin, en iddialı projelerinden biri olan Vatanım Sensin’i bitirmesi, özellikle de erken final yapması şaşkınlık yarattı. Vatanım Sensin yerine gelecek olan yeni proje merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler