Ana SayfaDizilerÇukur dizisi setinde sorun mu yaşanıyor?

İlgili Postlar

Çukur dizisi setinde sorun mu yaşanıyor?

Çukur dizisi setinde sorun mu yaşanıyor? Dizi setinde kargaşa mı başladı? Dizinin oyuncularından biri olan, ancak geçtiğimiz bölümlerde diziye veda eden Burak Sergen, verdiği röportajda yaptığı açıklamalar ile kafaları karıştırdı. Detaylar haberimizde…

Çukur 27. yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı: “Saadet evlenmeyecek!”

Çukur dizisi oyuncuları sorun mu yaşıyor?

SHOW TV ekranlarının izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Çukur’un setinde sorunlar baş göstermeye başladı mı? Dizi setinde problemler mi var? Dizide Beyefendi rolü ile yer alan usta oyuncu Burak Sergen, Posta’dan Oya Çınar’a röportaj verdi. Sergen, röportajında kafaları karıştıran ifadeler kullandı. İşte Burak Sergen’in o açıklamaları:

Çukur’da ‘Beyefendi’ lakaplı Baykal rolündeydiniz. Bir anda öldünüz…

Patlayan kilit bir roldü. Tam olarak öldü diyemeyiz, daha arada bir şey oldu.

Bu önceden belli miydi?

Hayır. Öncesinde hiçbir şey belli değildir. Senaristler yazar biz oynarız.

Öldüğünüz tam olarak gösterilmedi. Geri dönecek misiniz?

Öyle bir algı oluştu ama ben döneceğimi zannetmiyorum. Çukur hikayesi benim için bitti.

‘Çukur’daki Beyefendi aşırı hırslı bir karakterdi. Ya siz?

Sanatta hırslı olmadığınız zaman bir yerlere gelemiyorsunuz. Bu işte hırs, olmazsa olmazlardan bir tanesi. Biraz hırslı olmalı insan.

Burak Sergen kafaları karıştırdı

Ünlü oyuncu Burak Sergen’in Beyefendi olarak yer aldığı Çukur dizisi hakkında kullandığı ifadeler, dizi setinde sorunlar yaşandığı algısının oluşmasına neden oldu.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Beyefendi öldü mü?

Çukur dizisinde Beyefendi lakaplı Baykal Bey olarak rol alan Burak Sergen’in dizide aniden ölmesi şaşkınlık yaratmıştı. Dizi için kilit bir rol olan Beyefendi’nin belki de ölmediği ve hiç beklenmedik bir anda yeniden ortaya çıkacağı şeklinde düşünceler oluşmuştu. Ancak, Çukur’da Beyefendi rolüne hayat veren Burak Sergen’in dizi hakkında söylediği “Çukur benim için bitti.” sözleri bu ihtimali yeniden değerlendirmeye neden oldu.

Çukur dizisi SHOW TV ekranlarında yeni sezonda yayınlanmaya başlamıştı. Sıra dışı hikayesi ile izleyicileri etkilemeyi başardı. Dizi, reyting listesinde her hafta zirveyi zorlayan bir isim haline geldi. Dizi, her Pazartesi akşamı SHOW TV ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler