Ana SayfaDizilerAvlu’da Deniz’in hamlesi herkesi şok edecek. Kudret çıldıracak!

İlgili Postlar

Avlu’da Deniz’in hamlesi herkesi şok edecek. Kudret çıldıracak!

Ekranların yeni fenomeni Avlu dizisinde dengeler değişiyor. Kızının tehlikede olduğunu öğrenen Deniz, Kudret’e öyle bir meydan okuyor ki, taşlar yerinden oynayacak gibi görünüyor. Deniz’in yemekhanede Kudret’e yaptığı hamle, başına büyük bir iş aldığının kanıtı oluyor. Kudret ve Deniz arasındaki amansız savaş renk değiştiriyor. İşte Avlu dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 5. yeni bölümünün ön izlemesinin değerlendirmesi…

Avlu’ya bir oyuncu daha katılıyor…

Avlu hız kesmeden devam ediyor

STAR TV ekranlarının yeni dizisi Avlu, ilk bölümü ile ekranlara damgasını vurmuştu. İddialı bir başlangıç yapan Avlu, iddiasında hız kesmeden devam ediyor.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu’da dengeler değişiyor, savaş renk değiştirdi!

Suçsuz olduğu halde cezaevine giren ve bir de üstüne cinayet suçlaması ile cezaevinden çıkması imkansız hale gelen Deniz’in, güç savaşı veren Azra ve Kudret’in arasında kalmasını işleyen Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerinde muazzam bir uyum içinde yer aldığı Avlu dizisinde dengeler değişiyor.

Deniz’in sabrı taştı

Deniz’in Kudret ve Azra arasında verdiği savaş renk değiştirirken, Kudret’in açık hedefi olan Deniz’in artık sabrının tükenmesi işini zorlaştırmaya başlıyor. Kudret’in Deniz’i kızı Ecem ile tehdit etmesi sınırlarını zorladı. Son bölümün final sahnesinde Deniz’in gecenin bir yarısı odasında çalan telefonu bulup açmasıyla kızının tehlikede olduğunu öğrenmesi, Deniz’in sabrını taşırdı.

Deniz’den Kudret’e beklenmedik hamle

Kudret’in kendisini kızıyla tehdit etmesinden bunalan Deniz, yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Kudret’e meydan okuyor. Yemekhanede gerine gerine “Kendime yeni bir hizmetçi buldum.” diyen Kudret’e Deniz’in hamlesi çok ağır oluyor. Kudret’e olan öfkesini kusmaya çalışan Deniz, Kudret’e getirdiği yemeği üzerine döküyor. Kudret’in Deniz’e bakışları, yeni bir savaşı habercisi gibi görünüyor. Kudret, Deniz’den intikamını fazlasıyla alacak gibi duruyor. Ancak, artık sabrı taşmış olan Deniz’in, Kudret’e boyun eğmeye niyeti yok gibi görünüyor.

Avlu dizisi yeni bölüm ön izlemesi

Avlu dizisi yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yeni bölümde, dengelerin değiştiği bir Avlu göreceğiz. Özellikle de Deniz’in, kendisini kızı ile tehdit eden Kudret’e meydan okuması ile yeni heyecanlar yaşanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler