Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır’ın Zor Anları... Ufak Tefek Cinayetler İçin Buz Gibi Denize Girdi

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır’ın Zor Anları… Ufak Tefek Cinayetler İçin Buz Gibi Denize Girdi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır, oynadığı rol icabı denize girmek zorunda kaldı. Girdiği deniz oldukça soğuk olan Gökçe Bahadır, yaşadığı zor anlatı anlattı.

Gökçe Bahadır’ın Zor Anları… Ufak Tefek Cinayetler İçin Buz Gibi Denize Girdi

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Oya’sı Gökçe Bahadır rol aldığı dizideki rol icabı denize girdi. Deniz suyunun 11 derece olarak ölçüldüğü Kilyos sahilinde denize giren başarılı oyuncu Gökçe Bahadır zor anlar yaşadı. Yayınladığı günden bu yana dizideki başarısı ile herkesin beğenisi kazanan Gökçe Bahadır dizinin yeni yayınlanacağı bölümünün çekimlerinde zor anlar yaşadı.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Deniz suyunun 11 derece ölçüldüğü Kilyos sahilinde denize giren oyuncu yaşadığı zor zamanları anlattı. Gökçe Bahadır,“Denizi çok severim ama gerçekten çok soğuktu. Soğuğa çok dayanıklı biri değilim o yüzden benim için çok kolay olmadı. Titreyerek oynadım diyebiliriz. Ama hem yönetmenim hem de benim için o kadar heyecan duyduğumuz bir sahneydi ki en iyisi olsun diye uğraştık. Ekibimiz de sağolsun bana çok yardımcı oldu. Vücudumu sıcak tutmak için özel bir krem sürüldü. Bence böyle sahneler için en önemlisi işini bilen bir ekiple çalışıyor olmak.” şeklinde anlattı.

Gökçe Bahadır’ın Zor Anları… Ufak Tefek Cinayetler İçin Buz Gibi Denize Girdi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler