Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu, Kanal D’ye Şok Yaşatmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu, Kanal D’ye Şok Yaşatmaya Devam Ediyor!

Mart ayında ekrana ilk bölümü ile gelen İnsanlık Suçu dizisi, başarılı bir şekilde başlamamış fakat daha sonra reyting rekorlarını yükseltip Kanal D’nin hüsrana uğratan dizileri arasından sıyrılmayı başarmıştı. Reytinglerde yüksek olan dizi bu hafta yine bir şok yaşattı. Detaylar haberimizde…

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

İnsanlık Suçu, Kanal D’ye Şok Yaşatmaya Devam Ediyor!

İnsanlık Suçu dizisi mart ayında ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşmuştu. İlk başlarda reyting sıralamasında 12 sırada yer alması herkesi şok etti. Kanal D’nin hüsrana uğrayan dizileri arasında yer alması beklenen İnsanlık Suçu herkese bir sürpriz yaparak reytinglerde yükseldi. Yeni bölümler yayıldıkça yükselişe geçen İnsanlık Suçu dizisi, bu hafta bir sürpriz yaparak gerilemeye başladı. Sevenleri İnsanlık Suçu dizisinin devam etmesini çok istese de, dizinin sürekli yön değiştirmesi ne olacağı merak konusu.

İnsanlık Suçu Dizisinin Konusu Nedir?

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Babasının ölümü ile artık tek kalan Cemal, tüm herkesin yükünü çekmeye devam eder.

Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir aileden olan Cemal, babasının yoksulluktan vefat etmesine iyice öfkelenir. Ülkenin sayılı zengin iş adamlarından biri olan Sami Gökdemir, yeğenini karşısında görünce pay vereceğini söyler bu durum Cemal’in aklını iyice karıştırır.

Annesinin, Sami ile olan husumetinden dolayı oğlunu uzak tutmaya çalışsa da oğlu artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Cemal’in geri dönüşü olmayan yolu kuzeninin nişanlısına aşık olması ile birlikte iyice belirsizginleşir.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler