Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları’ndaki Tehlikeli Karakter Virüs Gibi Tüm Dizilere Yayılıyor!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Tehlikeli Karakter Virüs Gibi Tüm Dizilere Yayılıyor!

Ekranlarda izlediğimiz onlarca dizide öyle bir karakter var ki, hemen hemen hepsinde görüyoruz. Peki bu karakter kim? Her dizide karşımıza çıkıyor mu?

Mesut Yar Kimdir?

Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Tehlikeli Karakter Virüs Gibi Tüm Dizilere Yayılıyor!

Ekranda onlarca dizi arasında bazı karakterler öyle ki, izleyenleri tam anlamı ile deli etmektir. Üstelik bu karakterler hemen hemen her dizide izleyenlerin karşısına çıkar. Zaman zaman köşe yazılarında dizilerle ilgili yorumlarından bahseden Mesut Yar, bu karakterlerden bahsetti.

Mesut Yar,” Fazilet Hanım ve Kızları (Star TV) dizisinde kızlarına zengin koca bulup lüks bir hayata kavuşmayı hayal eden gözü kara anne Fazilet, bu kadar popüler olunca bu ihtişam ve zenginlik meraklısı annelere yenileri eklendi…Tersi olsaydı şaşardım. Neyse. “İnsanlık Suçu”nda (Kanal D) Cavidan; “Bir Mucize Olsun”da (FOX) Maksude; “Beni Affet”te (Star TV) Nazan; “Kanatsızlar Kuşlar”da (atv) Azime; “Aşk ve Mavi”de (atv) Hasibe; “Beni Bırakma” (atv) dizisinde ise Esin kızlarına “zengin koca”(!) bulup rahat etmek adına entrikanın tarihini yazıyor… Bitmedi. Bu arada yeni diziler ekranda görücüye çıktıkça bu tehlikeli ve para meraklısı annelere bir ya da birkaç tane daha ekleniyor. Eyvah eyvah!” şeklinde yorumladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler