Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu Dizisi, Dizilerde Bıktıran Bir Klişeye Son Veriyor!

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu Dizisi, Dizilerde Bıktıran Bir Klişeye Son Veriyor!

Dizilerde hep birbirine benzeyen hikayeler, aynı karakterler olduğundan artık izleme oranları düşüşe geçti. Senaryoların benzerliğinden dolayı çok güçlü projeler bile final yapmakta.

İnsanlık Suçu Dizisi, Dizilerde Bıktıran Bir Klişeye Son Veriyor!

İnsanlık Suçu Dizisinin Oyuncuları

Dizilerde hep birbirine benzeyen hikayeler, aynı karakterler olduğundan artık izleme oranları düşüşe geçti. Senaryoların benzerliğinden dolayı çok güçlü projeler bile final yapmakta. Kanal D’nin şu sıralar reytinglerde yükselişe geçen dizilerden biri olan İnsanlık Suçu dizisinde bu klişeye uymamakta. Dizi klişe olmadığı için izleyenlerin dikkatini çekmekte.

Mesut Yar, İnsanlık Suçu dizisinde dikkat çeken bir olaya değindi. Mesut Yar, “İnsanlık Suçu dizisinde esas oğlan Cemal, yıllarca amcası bildiği Sami’nin gerçek babası olduğunu öğrendi. Bunu önceki gün not düşmüştük zaten… Bu bir klişedir, tamam. Ancak dizide dikkat çeken Cemal’in, Sami’nin diğer oğlu kötü karakter Gökhan’ın çevirdiği entrikalar ve yaptığı kötülüklerin altında kalmaması…

Öyle ki Cemal gerektiğinde oyunun kurallarını belirleyip zekice hamlelerle Gökhan’ı kazdığı kuyuya düşürüyor, maskesini indirerek iyi insanların da aptal olmadığı gerçeğini gözler önüne seriyor. Bizler bu duruma çok alışık değiliz, ne dersiniz? Özetle Cemal fakir, gururlu ama asla ezik ya da saf değil. Dur yahu, bir klişenin daha sonuna mı geldik acaba?” şeklinde yorumladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler