Ana SayfaDizilerEngin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor mu?

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul’dan ayrılıyor mu?

Ekranların izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul isimli dizisinde sürpriz gelişme! Önümüzdeki bölümlerde sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin, önümüzdeki sezon Diriliş Osman Gazi olarak yayınlanmaya devam edecek. Bu durumda Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan’ın diziden ayrılması gerekiyor. Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul’dan ayrılacak mı? Diriliş’in Ertuğrul Bey’i ölüyor mu? Detaylar haberimizde…

Diriliş Ertuğrul Kadrosuna 4 Yeni Takviye

Diriliş Ertuğrul yerine, Diriliş Osman Gazi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul hakkında flaş gelişme. Sezon finaline yaklaşan dizinin, yeni sezonda Diriliş Osman Gazi olarak yayınlanmaya devam edeceği iddiaları gündeme geldi.

Diriliş Ertuğrul’da, 1258 yılında Ertuğrul Bey’in son oğlu olarak doğan Osman Bey, Ertuğrul Bey’in en zeki oğludur. 1280 yılında Ertuğrul Bey’in vefatı ile yerine oğlu Osman Bey geçiyor. Osman Bey, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu olacaktır.

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul’dan ayrılıyor

Böylece; Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın karakterinin vefat etmesi sonucunda diziden ayrılması söz konusu oluyor.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Osman Bey karakteri aranıyor

Osman Bey karakterine hayat vermesi için çalışmalara başlandığı, karakterin en az Ertuğrul Bey olan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan kadar sevilecek biri olması için kolların sıvandığı öğrenildi. Dizi için, Osman Bey’in çocukluk ve gençlik yıllarını canlandıracak olan oyuncular için anlaşmaların sağlandığı ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler