Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları 44. Bölümden Yeni Fragmanlar Yayınlandı!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölümden Yeni Fragmanlar Yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölümünden gelen yeni tanıtım fragmanlarıyla, yeni bölümde birçok merak edilen durumun, artık açıklığa kavuşacağının sinyalini veriyor. Yeni bölümün ilk iki fragmanında hayat mücadelesi veren Sinan’ın durumu, tüm Egemenler’i ve yakınlarını büyük bir üzüntüye boğmuştu. Bu nedenle de bütün gözler, Sinan’a çevrildi.

Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölümden İlk Fragman Geldi! Sinan ölecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın 44. Bölümü, geçtiğimiz hafta yayınlanmaması nedeniyle, bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde, yoğun bakımda makineye bağlı olarak yaşayan Sinan’ın, yeni yayınlanan tanıtım fragmanında kalp atışlarının durduğuna şahit olacağız. Tabi bu can havliyle Yağız, Sinan’a kalp masajı yaparak müdahale ederken görülüyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Yağız, Hazan’la yaşadıklarıyla ilgili olarak “hiçbir şeyin kendileri için hiçbir zaman kolay olmayacağını” dile getiriyor. Yağız’ın, yine de bu tüm zorluklara rağmen Hazan’la yoluna devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yayınlanan 3. Ön izlemede herkesin daha sakin görülmesi ve konuşma konusunun değişmesi, sanki Sinan’ın tekrar hayata döndüğü yönünde ipucu veriyor gibi…Fazilet, kılık değiştirerek hastaneye gelen Kerime’yi görünce ateş püskürür. Hazan’nın can güvenliği için büyük bir tehlike olan Kerime’yi, bu kadar yakınlarında görünce, Fazilet çıldırmış ve Hazım Bey’le tartışmaya başlamıştır. Sinan’ın yattığı odanın kapısında Fazilet ve Hazım Bey’in tartışmalarına şahit olan Yasemin, tüm konuşmaları videoya çekmeye başlar. Hazım Bey’in evlatlık bir oğlu olduğunu öğrenen Yasemin, geçmişte yaşanan durumları düşünmeye başlayarak evlat edinilen kişinin Gökhan olduğunu düşünmeye başlamıştır…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler