Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları 44. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Fazilet Hanım ve Kızları 44. bölüm 2. Fragmanı sonunda yayınlandı. Sevilen dizinin, bu hafta ekranlara gelmesi beklenilen 44. Bölümü yayınlanmayınca merak uyandırmıştı. Dün akşam saatlerinde ise dizi filmin yeni bölümü yerine internet üzerinden yeni bölüm için 2. fragmanı yayınlandı.

Fazilet Hanım ve Kızları’nın 44. Bölümü Dün Neden Yayınlanmadı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

28 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan fenomen dizinin, 44. Bölüm 2. fragmanında, Sinan’ın durumu halen ciddiyetini koruyor. 1.fragmanda olduğu gibi yoğun bakımda makineye bağlı olarak yatan Sinan’ın kalp atışlarının durduğu görülürken, tüm yakınlarının ve özellikle de Yağız’ın, büyük bir üzüntü ve çaresizlik içinde oldukları görülüyor. Acaba, belki de son bir hamle, Sinan’ın kurtulmasını sağlar kim bilir? Sinan’ın ölmesi ya da yeniden hayata dönmesi dizi filmin yeni bölümlerinde çok şeyin seyrinin değiştirecek. Bakalım, izleyip göreceğiz…

Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölümden İlk Fragman Geldi! Sinan ölecek mi?

Yeni bölümde başka neler oluyor?

Yeni fragmanda, en çok dikkat çeken diğer sahne ise “Her şeyi itiraf edeceğim” diyen Nil’e, acaba Farah neden engel olmaya çalışıyor? Nil ve Farah arasında geçen tartışmanın nedeni ne? Merak edilirken; hastaneye gelen Nil, “Eğer Sinan’a bir şey olursa sensin katili” diyerek Yağız’ı mı suçluyor? Yoksa, Hazan’ı mı? Bir diğer merak konusu…

Hazan’ın ise Yağız’a olan aşkı için mücadele etmeyi göze alarak yurt dışına gittiği uçaktan indiği öğreniliyor. Diğer taraftan ise Hazan, Yağız’ın Hazım Bey’den tokat yemesini bir türlü hazmedemiyor. Hazan; Yağız ile aralarında, Sinan’a ihanet edecek herhangi bir ahlaksız davranışta bulunmadıklarını ifade ederek, Yağız’ı teselli ederken görülüyor.

Bir diğer merak edilen mevzu ise Hazım Bey’in pişmanlık itirafı olurken, diğer taraftan da yine Kerime’nin hastane koridorunda tehditler savurduğu görülüyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 43. Bölüm Fragmanları

İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 44. Bölüm 2. Fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler