Ana SayfaDizilerAvlu'nun Azra'sının hayatının sırrı ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Avlu’nun Azra’sının hayatının sırrı ortaya çıktı!

Avlu dizinin azılı karakterlerinden biri olarak hayatımıza giren, yaptıkları ile kötü bir karakter olarak tanıdığımız Azra, aslında hiç de sanıldığı gibi biri değilmiş. Dizinin son bölümünde, Azra’nın çocukluk yıllarında yaşadığı zorluklar ekrana geldi. Azra’nın bu hale gelmesine neden olan hayat hikayesi, ekran başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Avlu dizisi, bu hafta gözyaşları içinde izlendi. İşte Avlu dizisinin Azra’sının hayat hikayesi…

Avlu’da Azra’nın acı geçmişinden gelen kişi kim?

Avlu dizisinin iki kötü karakterinden biri olan Azra, cezaevinde sergilediği tavırlar ve yaşam tarzı ile dikkat çekiyordu. Onu, ilk başlarda tıpkı Kudret gibi çok kötü ve vicdan yoksunu biri olarak tanıdık. Ancak, Azra’nın hayat hikayesi ortaya çıkınca gerçeğin çok farklı olduğunu anlaşıldı.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Azra babasıyla yüzleşti

Her Perşembe ekranlarda fırtınalar estiren Avlu dizisinin bu hafta yayınlanan yeni bölümüne, Azra’nın hayat hikayesi damga vurdu. Azra’nın yıllardır görmediği babası, ortaya çıktı. Azra’ya sürekli mektup yazan, ancak Azra’nın mektuplarını okumadığı babası, yıllar sonra cezaevine Azra’yı ziyarete geldi. Ancak, Azra babasıyla görüşmeyi kabul etmedi. Müdür, Azra’ya babasının kanser hastası olduğunu söyleyince kararını değiştirdi ve babasıyla görüşmeye gitti. Babasıyla yıllar sonra ilk kez yüzleşen Azra, ona olan tüm öfkesini kustu.

Azra’nın çocukluğunda yaşadıkları

Kudret, Azra’nın elini ütü makinesinde yaktırınca Azra revire kaldırıldı. Pansuman yapılırken bir anda bir şişenin kırılması ile Azra çocukluğuna gitti. Azra, çocukluğunda annesi tarafından şiddete maruz kalmış bir çocuk olduğunu hatırlamaya başladı. Meğerse, Azra küçükken annesi alkol bağımlısı biriymiş ve Azra’ya çok kötü davranıyormuş. Bu anlar, izleyicilerin yüreklerini dağlarken, babasına sığınmaya çalışan küçük Azra’nın babası tarafından da terk edilmesi ile yaşadığı yıkım onun bu hale gelmesine neden olanın annesi ve babası olduğu ortaya çıktı.

Azra ve babasının duygusal anları

Azra, hatırladıklarından sonra babasıyla görüşmeyi talep etti. Babası, hemen Azra’nın yanına geldi. Ancak, babası geçmişin pişmanlığı ile yanık kavrulup kızına kendini affettirmeye çalışmasına rağmen Azra beklendiği gibi affetmek yerine babasına olan tüm nefretini kustu. Azra ve babasının yaşadığı duygusal anlar izleyicileri gözyaşlarına boğarken, babasının denize girerek intihar girişiminde bulunması korkuttu. Azra’nın babası öldü mü? Detayları, dizinin haftaya Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde öğreneceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler