Ana SayfaDizilerAvlu'da Azra'nın acı geçmişinden gelen kişi kim?

İlgili Postlar

Avlu’da Azra’nın acı geçmişinden gelen kişi kim?

Avlu dizisi Star TV’de perşembe akşamlarındaki serüvenine, hızla devam ediyor. Dizi filmin, 19 Nisan Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 4. Bölümünden bir ön izleme yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede, Azra’nın geçmişiyle ile ilgili bir sır ortaya çıkıyor. Acaba, Azra’nın anlattığı bu acı dolu geçmişindeki kişi kim? Yeni bölümde izleyip göreceğiz. Avlu’nun 4. bölüm 1. tanıtım videosu detaylarda sizlerle…

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu dizisiyle, Azra ve Kudret’in cezaevinde yaktıkları ateşin ortasında yaşanan gerilimler, her hafta yeni bir aksiyonla karşımıza çıkıyor. Yarın ekranlara gelecek yeni bölümde, bu kez de Azra’nın geçmişinden gelen bir kişiyle görüştüğü dakikaların diyalog sahnesi, yeni bölüme damgasını vuruyor. 4. bölümde, Azra’nın acılı geçmişi ortaya çıkarken, izleyicilere de duygusal anlar yaşatacak.

Avlu’nun Azra’sı Ceren Moray’dan yabancı damatla tanışma hikayesi

Azra babasına, annesinin yaptığı işkenceleri anlatıyor

Azra’yı ve annesini yıllar önce terk eden babası, Azra’yı cezaevinde görmeye geliyor. Bu görüşme, Azra’nın çocukluğuna dönmesine neden olacak ve babasıyla hesaplaşma yaşayacak. Geçmişte yaşadığı acıları, babasıyla paylaşan Azra; annesinin ‘baban senin yüzünden gitti’ diyerek yıllarca kendisine işkence yaptığını dile getiriyor. Yeni bölümde izleyicileri, büyük bir yüzleşme beklerken, Azra’nın ise nasıl şimdiki haline dönüştüğü gözler önüne seriliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler